Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.317
- 15.950
- 2.498
Şimdi öğrendim Emre Fransada doğup büyümüş, altyapısı fransada. Takım içi diyalog içinde olumlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakiplerin kullandığı duran toplarda falan ne şey yiyeceğiz, bu oyuncular 90 dakika koşacak mı, 90dk koşabilen bir takım mi var yer yüzünde. Malesef inanılmaz saçma bir taktik olmuş rdaş.Mantıklı düşün.. Bizim Oyun kurucumuz kim? Fernando.. Peki Fernando defansa yakın oynadığında mı daha çok katkı verdi, ilerde mi? Defansa yakın oynadığında.. Özellikle geriden kurduğu oyun muazzam. Fernando hiç ileri çıkmadan Serdar ile önlü arkalı oynarsa, zaten orta sahamız genç ve dinamik çocuklar. Baskı ve Press futbolu ile.. Yani hocanın mantalitesi ile ŞL'de bile çok üst düzey performans bekliyorum açıkçası.. Sürpriz bir 2000 performansı yaşarsak ben asla şaşırmam...
Belhanda'nın zaten kariyerinde uzaktan gol sayısı 10'unu geçmez Belhanda'nın en iyi yaptığı işlerden biri de forvetle beraber ikili oyunlar oynayarak ceza sahası içine girip gol atar ya da attırır ki bu Mont döneminde şampiyonluk getirdi fakat Gomis'le bu uyum olmaz Gomis o tarz bir forvet değil zaten farklı tarz bir 10 numara var bir de Gomis'in stabil ve hareketsiz oyununu düşününce uyumsuz bir 10 numara - forvet ilişkisi oluşuyor. Mesela Belhanda'nın sezon da 10 gol ve üzerine çıkaracak forvetlere örnek verirsek aboubakar olabilir hem ona attırır hem de kendi atar çünkü çevik, hızlı ve ikili oyunları doğru oynayan bir forvet boşa koşu yapıp arkasında yer açıp 10 numara gol attırabilir.normal bişey ben hayatımda bu belhanda kadar şut özürlüsü bi futbolcu görmedim. adam bildiğin topa vurmaktan korkuyor vurunca da komik şutlar çıkıyor top kaleye zor yetişiyor çoğunda.![]()
geçen sezon 9 ay boyunca akacak akacak dediler tosbağa izler gibi izledik. biraz da gitsin başka yerde aksın bence faturası çok kabarık oldu bizeBelhanda akıcak bu sene. Hoca feghouliyi sattırır gomisi sattırır belhandayı sattırmaz
onun önüne icardiyi agueroyu benzemayı koy istersen 34 lig maçında 10 golü geçerse ben futbol izlemeyi bırakacam söz. herşey bitti bi de beyefendiye uygun forvet bulacaz başka isteğiBelhanda'nın zaten kariyerinde uzaktan gol sayısı 10'unu geçmez Belhanda'nın en iyi yaptığı işlerden biri de forvetle beraber ikili oyunlar oynayarak ceza sahası içine girip gol atar ya da attırır ki bu Mont döneminde şampiyonluk getirdi fakat Gomis'le bu uyum olmaz Gomis o tarz bir forvet değil zaten farklı tarz bir 10 numara var bir de Gomis'in stabil ve hareketsiz oyununu düşününce uyumsuz bir 10 numara - forvet ilişkisi oluşuyor. Mesela Belhanda'nın sezon da 10 gol ve üzerine çıkaracak forvetlere örnek verirsek aboubakar olabilir hem ona attırır hem de kendi atar çünkü çevik, hızlı ve ikili oyunları doğru oynayan bir forvet boşa koşu yapıp arkasında yer açıp 10 numara gol attırabilir.
Rakiplerin kullandığı duran toplarda falan ne şey yiyeceğiz, bu oyuncular 90 dakika koşacak mı, 90dk koşabilen bir takım mi var yer yüzünde. Malesef inanılmaz saçma bir taktik olmuş rdaş.
Bu sene Belhanda'yla ikili oyunlar da Emre Akbaba yeterli olacaktır forvete gerek yok 10 görür mü bilmiyorum fakat total de asist ve gol katkısı olarak 20-25 gole yakın katkı yapacaktır(8 gol 14 asist)onun önüne icardiyi agueroyu benzemayı koy istersen 34 lig maçında 10 golü geçerse ben futbol izlemeyi bırakacam söz. herşey bitti bi de beyefendiye uygun forvet bulacaz başka isteğibence o kendine uygun forvet ve takımı bulsun oraya gitsin bu kadar naz çekilmez o da mutlu olsun biz de
emre 15 i bile bulabilir belki önünde hangi forvetin oynadığı önemli değil. belhanda 1 yıllık montpellier performansıyla 6-7 senedir keriz silkeliyor. kiev de bile tutunamadı ,sonrasında kapı kapı dolaştı kazık bize girdi şimdi çıkar çıkarabilirsen. herzaman derim 1 yıllık performansla futbolcuyu göklere çıkarmamak lazım mesela 2015 deki şampiyonluk sezonunu izleyen yasini türkiyenin ronaldosu ilan eder ama beş kuruşluk topçunun teki. performans geçici kalite kalıcıdırBu sene Belhanda'yla ikili oyunlar da Emre Akbaba yeterli olacaktır forvete gerek yok 10 görür mü bilmiyorum fakat total de asist ve gol katkısı olarak 20 gole yakın katkı yapacaktır
Doğru hoca doğru zaman Nice dönemi de doğru hoca ve doğru zamandı Favre gibi bir hoca onu harika kullandı ve ekstra katkılar aldı Belhanda'yı tam performansa çıkarıp onu fırtına gibi estirecek hoca varsa Fatih hocadır bakarsınız o eski fırtına dönemlerine döndürür hoca bu tarz oyuncuları kazanmayı sever kazanırsa herkes sevinir kazanamazsa da yol verilir Feghouli ve Belhanda'yı kazandığımız taktirde lig biter bu ikisi içinde Emre en doğru transfer oldu bakalım etkileri nasıl olacak Fatih hoca kafasında bir plan vardır.emre 15 i bile bulabilir önünde hangi forvetin oynadığı önemli değil. belhanda 1 yıllık montpellier performansıyla 6-7 senedir keriz silkeliyor. kiev de bile tutunamadı ,sonrasında kapı kapı dolaştı kazık bize girdi şimdi çıkar çıkarabilirsen. herzaman derim 1 yıllık performans futbolcuyu göklere çıkarmamak lazım mesela 2015 deki şampiyonluk sezonunu izleyen yasini türkiyenin ronaldosu ilan eder ama beş kuruşluk topçunun teki. performans geçici kalite kalıcıdır
nice de görev adamı olarak orta seviye bi katkı verdi ama o sezonu da çok abartılıyor zaten yüksek bi performans gösterse adamlar satın alırdı,almadılar. ayrıca diğer konuyla ilgili görüşüm herzaman sabit fatih hoca geldiği zaman da dedim belhanda kesinlikle hocanın kafasındaki futbola uymuyor ve beğenmediği tarzda bi futbolcu buna adım kadar eminim. geçen sezonun 2.yarısı zorunluluktan belhandayı kazanmayı çok denedi ama onu da idareten yaptı, mecburiyetten feghouliyi bile o bölgede denediğini hatırlatırım ama o da tutmadı. şimdi emrenin gelişiyle o bölgede istediği tarzda üretken bi oyuncuya sahip oldu. belhandaya alıcı çıksa fatih hoca kendisi yolcu ederDoğru hoca doğru zaman Nice dönemi de doğru hoca ve doğru zamandı Favre gibi bir hoca onu harika kullandı ve ekstra katkılar aldı Belhanda'yı tam performansa çıkarıp onu fırtına gibi estirecek hoca varsa Fatih hocadır bakarsınız o eski fırtına dönemlerine döndürür hoca bu tarz oyuncuları kazanmayı sever kazanırsa herkes sevinir kazanamazsa da yol verilir
Bunun olmayacağı kuvvetle muhtemel. O durumda da kusuru Emre' de bulursun kesin. Büyük takımı kaldıramadı, bla bla bla...Belhanda' ya laf etme aman!. Gördüğüm en yeteneksiz, beyinsiz orta saha oyuncusunu daha ne kadar yüceltecekseniz?. Bunun limitlerini görmek istemiyorum doğrusu, bir talibi çıksa da 3 e 5 e bakılmadan s. edilse en çok ben mutlu olacağım...Bu sene Belhanda'yla ikili oyunlar da Emre Akbaba yeterli olacaktır forvete gerek yok 10 görür mü bilmiyorum fakat total de asist ve gol katkısı olarak 20-25 gole yakın katkı yapacaktır(8 gol 14 asist)