Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi ayrı alem taraftarı başka alem...
Bizde bu taraftar profili varken bizim başımızda çapsız başkan ve yöneticiler eksik olmaz..

İNdiaye bu takımda oynarkende biz kötü oynuyorduk.ne değişecek hiçbir şey..o kadar transfer yapıldı hepsi soru işareti veya öncellikli mevkiler değil..

Sene başında hatta lig birmeden planlama yapılıp iyi bir araştırmayla
Bu takıma as kadroya tartışmasız net 2 orta saha 2 stoper alınması gerekirdi..

Ama her zamanki gibi transfer sezonu çorba oldu..gene her zamanki gibi eksik kalacağız.seneye bir Daha revizyon.bu şekilde devam ederek borçlarda artmaya devam edecek..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben en cok hep tanidik isimler etrafinda donulup durmaya sinir oluyorum. Orta saha tek opsiyonumuz 3 milyon maas alan Ndiaye, stoper oldu mu denayer!!

Miranda brezilya milli takım stoperi eğer ilgi varsa uzun süredir peşindeyizdir. Denayer kimki o lyona gidince miranda işi çıktı piyasaya. Denayer'ın alternatifi Miranda şeklinde ortaya çıkmasına sinirlendim :)

Ertem eski ertem degil artik ciddi bir gazeteci olma ugrasi var sac ektirerek hayatinda yeni bir sayfa acti yalan duyum vermiyor kaldi ki Ndiaye’yi dun baskan aciklamis neredeyse

Ertem eski ertem degil artik ciddi bir gazeteci olma ugrasi var sac ektirerek hayatinda yeni bir sayfa acti yalan duyum vermiyor kaldi ki Ndiaye’yi dun baskan aciklamis neredeyse

Onun her tarafi ciddi olsa ne yazar :) ha belki haber kaynagi iyidir bilemem

Muslera
179.png

Mariano
26.png

Miranda
26.png

Serdar
174.png

Nagatomo
77.png

Fernando
26.png

Ndiaye
149.png

Onyekuru
124.png
/ Feghouli
4.png

Akbaba
174.png

Rodrigues
32.png

Gomis
50.png

Y: Çipe-Linnes-Maicon-Donk-Belhanda-Sinan-Eren

__________Fernando
___Badou__________Emre

Orta sahası H.O.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt