Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
32 gol atmıs diagne için 10 milyon etmez diyebilir misiniz?diyemezsiniz.eder çünkü.2.8 fazla olmus biraz evet ama kapı bekleyelim

Belhandaya yeteneksiz diyenleri banlayın da forum rahatlasın biraz, Bir futbolcu gol atmıyor diye yeteneksiz olmaz bu kadar sığ değil herşey
Belhanda'nın şut yeteneği olsaydı değeri en az 50-60 milyon euro olurdu.Asistin asisti olarak bizim işimizi rahat görüyo..

Ufak ihtimal olan ayrilik feghouli heralde trezege baska niye alinsin? Ihtiyac var kanada orasi ayri

SICAK GELİŞME! Anderlecht, Galatasaray'a Yunus Akgün'ün transferi için 3.5 milyon euro + sonraki satıştan %30 pay teklifinde bulundu. Belçika ekibi, Galatasaray'ın cevabını bekliyor.

Fatih Terim'in bugün yönetim sınırları zorluyor dediği futbolcu Trezeguet olabilir

STSL 'de izlemekten en çok keyif aldığım adam Trezeguet. Kesinlikle Galatasaray 'da görmek isterim, o kadar bekledik ki transfersiz o kadar canım yandı ki artık maliyeti filan zerre umrumda değil

Transfer istiyorum ulan transfer ...

CAGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ALLLAHIM FORVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTT

onyekurunun kiralik sözlesmesini 1 sene daha uzatsinlar acilen

Diagne’yi alarak Galatasaray büyük bir iş yaptı.
1-Şampiyonlar Ligi’ne kalırsan gelirlerini düşün.
2-16,5 milyon avroluk hakkın vardı.
3-İyi oynarsa her türlü o fiyata yakın alıcı bulursun.
4-Kasımpaşa’nın bedavaya almış olması önemli değil; Ozan Kabak da 4 ayda 11 milyon oldu.

Veli yigit

Sağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.
Ben izledim Yunus. Bu kara cocuk bizim ligde her takımda gol atar. 12m verip şampiyon olduk gözüyle bakabiliriz.

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam geldi gol kralı oldu yetmedi şimdide transfer yapıyo :asd:
d0560f25eb43e2f8390ffdcc5e147bb8.jpg

yunus maicon serdar aziz ücü de satilirsa fatih terimin istedigi tüm topcular alinir gibi duruyor

Diagne tamam da şu Trezegeut sevdası nedir yaa?? Şu adama o paraları Allah için vermesinler !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt