- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
32 gol atmıs diagne için 10 milyon etmez diyebilir misiniz?diyemezsiniz.eder çünkü.2.8 fazla olmus biraz evet ama kapı bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda'nın şut yeteneği olsaydı değeri en az 50-60 milyon euro olurdu.Asistin asisti olarak bizim işimizi rahat görüyo..Belhandaya yeteneksiz diyenleri banlayın da forum rahatlasın biraz, Bir futbolcu gol atmıyor diye yeteneksiz olmaz bu kadar sığ değil herşey
Fatih Terim'in bugün yönetim sınırları zorluyor dediği futbolcu Trezeguet olabilir
Kiralamaya gitsek dhaa iyi olur yunus için.SICAK GELİŞME! Anderlecht, Galatasaray'a Yunus Akgün'ün transferi için 3.5 milyon euro + sonraki satıştan %30 pay teklifinde bulundu. Belçika ekibi, Galatasaray'ın cevabını bekliyor.
Akbaba sakatlıktan çıkacak da form tutacak da baya bir zaman kaybı olur. Belhanda bu sene kalmalı!Yerine Akbaba oynar.
Ben izledim Yunus. Bu kara cocuk bizim ligde her takımda gol atar. 12m verip şampiyon olduk gözüyle bakabiliriz.Sağlam kazık yedik gibi neyse artık. Tahmin ettiğimiz üzere son saniyelerde panikle transfer yaptıkları için anormal bir bonservis çıkacak ortaya. Transferin bitmesine 1 gün kala anca çok fahiş bir para vereceksin ki al böyle adamı. Ederinin çok üstüne aldık. Öven arkadaşlar gerçekten 5 maç 90 dakika izlediniz mi ciddi merak ediyorum. İzledik iş yapar diyorsanız tamamdır ama bu paraya gerçekten çok iyi forvet bulunur.
Ben de biliyorum da iste sitem eder gibi yazdim biraz da. Mokunu cikardilar herseyin. Neyse gelsin de forvet izleyelim biraz.O konuların cevabı basit:Siyasi...Türk usulü spor.Seyircisi olmayan Başakşehir'in felan verdiği maaşları hiç söylemiyorum.
Keşke satın alabilsekonyekurunun kiralik sözlesmesini 1 sene daha uzatsinlar acilen