Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.448
- 4.831
- 1.618
cagne haberini kim verdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Ümraniye’yi çekeriz. Gündüz olsun maç Ümraniye stadında oynansınNe Hatay'i ulan UMRANIYE'yi cekecegiz
Ali naci,ibo seten,trtsporcagne haberini kim verdi?
2 gol attıgı maç geçen seneden
2 gol trabzona geçen sezon

Ndiaye yi 8 alirken kizanlar 14 satarken gene kiziyorlardi
Bu adam gol vuruşu yapmasını biliyor reis. Kafayla sağ/sol ayakla bir şekilde o topu içeri atarbire birde etkili diagne,dikkat ettim.çalım atıyo pek ala.bilekleri ince çünkü.şutu ve gol vurusları iyi
Aynen onyeyi kes emre moru al oraya koy
Yalnız Marcao 'dan sonra Diagne ve Luyindama eklenirse takıma fizik olarak resmen sıçrama yapar takım
Fernando-Feghouli-Mariano gibi adamların tekniğiyle ezdiği rakiplerimizi bir de bu adamların fizik gücüyle ezeriz
+ Ndiaye ve Nagatomo gibi mermi gibi 2 tane adam var elimizde
hızı da yeterliBu adam gol vuruşu yapmasını biliyor reis. Kafayla sağ/sol ayakla bir şekilde o topu içeri atar
İnşallah Ümraniye’yi çekeriz. Gündüz olsun maç Ümraniye stadında oynansın
Uefa listesine bence Marcao-Luyindama-Diagne üçlüsünü bildiririz.Belhanda gitmez ama Trezeguet için yaz ayına söz alınmış olabilir.SADECE TAHMİN:
Galatasaray’da Belhanda ve Maicon giderse
Trezeguet, Fernandes ve Luyinduma gelir.
NOT: Belhanda ve Trezeguet’in menajerleri aynı kişi.
Veli yigit
aykut ince kirmizi vermedikce inanmamAli naci,ibo seten,trtspor
+belhandaFegh, naga ve mariano Diagneyi dsha da gol manyagi yapar
Vallahi karıya sövdüm şimdi kaç gündür bekliyorum kardeşim olacak iş mi yaUlan manita mı önemlidir, Diagne mı ?!!!
Marcao ile ligin en iyi ikilisi olurlar mı sence