Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonraki satıştan pay varsa hiç zahmet etmesinler.Zaten 12 13 milyon veriyoruz.Hâlâ ne payından bahsediyorlar?

kardan payı anlayabilirim ama direk satış bedelinden pay olursa büyük fiyasko olur...

7,5+3 bonus olsa iyi olur derim. Ama 25% pay ne yav. Adami 14 milyona satarsak kar bile yapamiyoruz. Bir de maasi vardir 2,5 milyon.

Bugun KAP gelmezse yarin kalpten gideriz herhalde. Deja vu olabilir cunku yaz donemindeki gibi.

sonraki satıştan %25 doğruysa valla bildiğim bütün küfürleri saydırırım böyle bişey olamaz yani...

istihbaratım sağlam dedi kasımpaşadan rakamlar bu şekilde galatasaray kulüp ve oyuncuyla anlaştı ama diğer alternatiflerede bakıyorlar olmazsa cagneyi açıklayacaklar dedi

O bizzat bendim renkdaş. Madem laf attın ben de sana ve yorumunu beğenen cahillere hakettiği sekilde cevap vereyim.
Ben sana hisseni sat birsey olmaz demedim, çok daha fazla getiri sağlayabileceğin daha sağlam şirketler olduğunu söyledim.
Senin pozisyon aldığın GSRAY hissesi 10 Aralık'tan itibaren yaklaşık %20 getiri sağlamış. Benim aynı tarihlerde aldığım Tukas %60 getiri sağlamış.Bu yalnızca bir örnek. Daha bunun gibi cok ornek var bende.
Ekonomiye gelince, önce kendini geliştir sonra benimle tartış bu konuları.Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir üreten boş çoğunluktan olmamanı tavsiye ediyorum. Üzüldüm sizin için.
Rtaş borsa konuşacaksak ömrü hayatında benim kadar kazanmamışsındır onun gerek yok herkesin kazandığı kendine ☺️?

Mitroglou ayrılıyormuş Marseille şehrinden ayrılıyormuş.

Bu ne yav, yakında millet burada benimki daha büyük diye kavga edecek. Gidin kardeşim borsa başlığında sidik yarıştırın.

Klavyeyi babama bırakırım yoksa senelerin borsa ajanı kendisi tokatlatırım.

Mitroğlu+Luyindama

Bu ikisi alınsın. Kalan parayla da futbolcuların ödemeleri zamanında yapılsın şampiyonuz.

Forvette Sinan-Mitroğlu yeter

13 milyon'a Diagne istemiyorum ben

Isin garip tarafı fener besiktasta kap acıklaması yapmadı daha. Sanki ağız birliği yapıp son gün acıklayalım demisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt