Çağdaş Aslan
Kırmızı Üye
- 30 Ağustos 2013
- 1.219
- 742
- 1.103
hadi be kardesim transfer yapsaniza be yaw
İş yerinde degilmisin Agabey .. sen yapı ver artık .. bunlardan çıt yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi be kardesim transfer yapsaniza be yaw
sonraki satıştan %25 doğruysa valla bildiğim bütün küfürleri saydırırım böyle bişey olamaz yani...
kardan payı anlayabilirim ama direk satış bedelinden pay olursa büyük fiyasko olur...
Rtaş borsa konuşacaksak ömrü hayatında benim kadar kazanmamışsındır onun gerek yok herkesin kazandığı kendineO bizzat bendim renkdaş. Madem laf attın ben de sana ve yorumunu beğenen cahillere hakettiği sekilde cevap vereyim.
Ben sana hisseni sat birsey olmaz demedim, çok daha fazla getiri sağlayabileceğin daha sağlam şirketler olduğunu söyledim.
Senin pozisyon aldığın GSRAY hissesi 10 Aralık'tan itibaren yaklaşık %20 getiri sağlamış. Benim aynı tarihlerde aldığım Tukas %60 getiri sağlamış.Bu yalnızca bir örnek. Daha bunun gibi cok ornek var bende.
Ekonomiye gelince, önce kendini geliştir sonra benimle tartış bu konuları.Bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir üreten boş çoğunluktan olmamanı tavsiye ediyorum. Üzüldüm sizin için.
Alt yapıdana kimi veriyoruz Süleyman Luş'u mu?Kasımpaşa’nın Diagne için istedikleri;
€12.000.000M net + 500.000€ Şampiyonluk Bonusu
Eren Derdiyok’un bonservisi 2019/2020 sezonunda Galatasaray alt yapısından 1 oyuncu.
Görüşmeler sürüyor..
İş yerinde degilmisin Agabey .. sen yapı ver artık .. bunlardan çıt yok
Oyuncuyu değerlendirir misin bize gökhan?Mitroglou ayrılıyormuş Marseille şehrinden ayrılıyormuş.
Bugun KAP gelmezse yarin kalpten gideriz herhalde. Deja vu olabilir cunku yaz donemindeki gibi.