Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.216
- 7.643
- 2.568
Yeaahhhh kostassssssss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin seviyende sürekli tehdit eden birini nasıl moderatör yapıyorlar, format ve şartlar nedir öğrenebilir miyim?
Orası çok uzun mevzu renktaş. İçlerinde on numara insanlar da var ve genelleme yapmayı sevmem ama birçoğunun sucukçu olduğu maalesef ki acı bir gerçek.Sucukçu tabirinle gönlumuzde taht kurdun duyum reyis.
Bu sene sampiyon olursak Trnin bayerni olma süreci resmen baslar.TR'nin Bayern Münih'i olduk bazıları hala maliyet hesaplıyor.
![]()
![]()
istediğin her şeyi ben sölerim yüzüne adanaya yolun düşerse haber et
Inside Galatasaray Istanbul: Klub-Legende will Präsident werden
Bild Plus Fatih Terim baskani düsürüp takimin basina gecmeyi istiyor yaziyor
Makukula da sallıyordu. O da çöptü bu da çöp.çöp dediğin adam ligi donunda sallıyor yawww
Dostum burda troll bitmez he de geç. Yaz sen sağol eksik olmaSeten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.
istediğin her şeyi ben sölerim yüzüne adanaya yolun düşerse haber et
Darbe ha.