Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu baldıra sahip olan adam kötü stoper olamaz.
02314be28a3558549c642c4ef545877b.jpg

12.8 Diagne ise bizim Luyindama'yı biraz daha ucuza bitirmemiz lazım.

Beyler bir sorum olacak. 11-0 yabanci kurali var. Yani zaten Ilk onbirde oynacak türk oyuncumuz yok buda demek oluyor mitrogolu ve Linnes Ilk 18 kadrosuna giremeyecek

Seten de, Naci de, Volkan Kılıç da, FutbolArena da bilmem ne de Mitroğlu'nu daha şimdi yazdı. Renktaşların içi rahat olsun diye önce Serdar Aziz mevzusunda Fener'e kesin olarak vermediğimizi yazdım burada tüm basın Fener'e gitti derken hem de bedeveye. Sonra da 3 transferi kesin bilgi olarak yazdım. Hatta Yunus'un gideceği bile hiçbir yerde yokken yazdım. Ne mutlu ki sucukçu moderatörler hariç düzgün insanlarla da tanışıp özel mesaj yoluyla çok güzel mesajlar aldım, saygı gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Dostum burda troll bitmez he de geç. Yaz sen sağol eksik olma

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı sınırını tutup seneye düşürürlerse ağır sıçarız gibime geliyor. Gerçi hiçbir anadolu kulübünün de bunu istediğini sanmıyorum çünkü bu sayede herkes herkese kafa tutabilecek duruma geldi ama olayın kime baktığı belli zaten. Padişah isterse seneye kesin düşer.

Belki yalandan öyle manset secmislerdir orman cocuklari. Tüm haber malesef tek Bild Plus abonesi olan görüyor. Belki asyada hoca baskanin dönemi bittimi baskan olmayi falan istiyordur, ama birileri haberi okusun diye öyle yazmislardir. Zaten almanyanin en igrenc gazetesi bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt