Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon para pazarlıgındaymış galiba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serdar - semih değişikliği çok saçma oldu, çok pişman oluruz. bedavaya ligin en iyi yerli stoperi verilmez eziklere

Bu genç bebeler menajerleri özel olarak mı seçiyor?

Terim sayesinde ? Ne yapmıştı hoca ki?

Bizimkiler hücumda beceriksizlik gününde olduğunu hatırlıyorum. Adamlarda kaliteli atakları gününde olup geldikleri tüm ataklarda golü buldu galiba.

Olabilir sonuçta çok daha pahalı kurulu takımlarda fark yedikleri oldu bu Real Madrid'e.

Terim düşmanı değilim onu belirtiyim..Maçtan sonrada özüürdilemişti bnim hatam demişti....İlk YARIM SAAT Real Madrid gibi bir takımı sahasına hapsetmişin hoca kenardan talimat veriyor selçuğu yanına cağırıp geride oynayın diyor...Sonuç malumunuz alacağımız maçı tarihi farkla verdik

Hesap yapalım. 10 Diagne, 4 Marcao. Sanırım Mitroglu kira ücreti yokmus. Garry 7.2 + Serdar 2.3 + Ozan 11. 6.5 kalıyor.

Ben olsam Maicon'u satın alma opsiyonlu kiralama yoluna giderim..

Daha olmadı komik bi rakama kiralarım kurtulurum.. hem maaşından kurtulurum hem yerine oyuncu alabilirim..

7 milyon euromuz kaldı.. Luyundama gelirse takım futbola başarıya aç oyunculardan kurulmuş olacak..

serdar azizden suan bonservis bedeli elde etmis gibi görünüyoruz sanirim ffpden dolayi yönetim ilaveten kaynak yaratmis oldu kaptaki aciklamayi ben öyle anladim. fatih hoca iki tane alt yapi oyuncusunu parlatip sattirdi, bir de yönetim üstüne koydu. 14.5+2.3 temizinden 16.8 milyon euro transfer bütcesi demektir. ffpden allah razi olsun, en azindan cer cöp almadan önce 5 kez düsünüyoruz artik.

1548878907030.webp
bunlar ne tür bi gerizekalı ben anlamadım.o degil marcao daha 96lı ve son maçta potansiyelini müthiş ortaya koydu.böyle beyni s......lerle futbol izliyoruz.tam ali koç ergenine yakısan taraftar profili.vallaha Allaha şükrettim şu yorumları görünce,GSlı olduguma

BEyler 2.4 degil de 2.3 imis. Olsun ffpde arti yazar, serdara da karaktersizlik yazar. maicon gitti luyindama geldi sozumun arkasindayim.

A spor acikladi. 2,3 milyon ffpye yansiyor. Demek transfer devam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar in alacagini ffp icin bonservis gibi gostermisiz. 2.3 az olmus. Ayrica fb ye bedava gittigi anlamina gelmez Serdar enayi degil o parayi fb den imza parasi seklinde alir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt