Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1f4a5.png
Fenerbahçe'den son gün sürprizi!
1f4dd.png
Fenerbahçe, Empoli'ye orta saha oyuncusu Miha Zajc'ın transferi için 6,5 milyon euro ve Salih Uçan'ın bonservisini teklif etti.

teklif yapmıslar ama de marke falan aldı diye yazmıs direkt
salih uçan hala top oynuyor mu :asd: venezuela parası bile daha değerlidir şuan onun bonservisinden

yok adamın suçu ne gelsın topunu oynasın destekleyelım.Adamla hıc sorunumuz yok.Ama Mesela Selçuk Inan gıtse olympiakosa hıc bır Yunan Turk bayragı sallamaz.Dost oldugumuzu ıdda etmez.
Peki selçuk inan orada şampiyon olsa ve sahada bayrakla dolaşsa kim ne yapabilir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Din ve ırkçılık dünyadaki ölümlerin %99'unda başroldeler. Şansınız olursa çıkın bi yurtdışına en iyi arkadaşlarınız emin olun Yunan olacak. Din dışında adamlarla tüm kültürümüz aynı neredeyse. Yeri değil ama dedelerin suçlarını torunlar çekse idi biz bugün yaşamıyor olurduk. Yunan eğitim sistemi de tıpkı bir çok avrupa ülkesindeki eğitim gibi Türk düşmanlığı içerir. De kimse sormaz bu adamlar Osmanlı'ya Türklere bu kadar neden düşman diye. Zira takkemizi seviyoruz düşmesini de pek istemiyoruz.

Türk'üm sapına kadar da sen adamların topraklarını işgal etmiş, soylarını kılıçtan geçirmişsin. Ne için? İslam'ı yaymak için. Allah kitabın neresinde yazmış durduk yere git de her yeri işgal et diye. Adaletli, hakkaniyetli ve bilerek konuşmak lazım. Tarih sizin işinize gelen tarihlerde başlamıyor. Biraz daha geriye giderseniz çok da haklı olmadığımızı görürsünüz. Ki bu da önemli değil, dünya küçücük bir yer artık. Kimse kimseye dokunmadan, saygı duyarak yaşamanın yolunu bulmuş. Biz burada hala "o bayrak salladı bu bilmem ne etti" Bu ülkede PKK bayrağını Havalimanına astılar, teröristleri davullarla zurnalarla sınırda karşıladılar. 1919'lara gitmeye gerek yok. Kimsenin milliyetçilik damarı kabarmadı. Padişah da hala orada. Kostas mı kabarttı damarlarınızı? :unsure: Boşa gerilmeye gerek yok bu konularda.

Eren Derdiyokus'u da bi şekilde yunan'a itelesek çok mutlu olacağım o ayrı. :asd:

Bu fenerliler twitterda yazdan kalma 11m kullandıklarnı söylüyorlar, nasıl oluyor bu

Fatih Terim Tarık'a Latovlevici 'ye bile arkasını dönmeden şans verdi taraftardan özellikle sabırlı olmasını istedi olmayacağı varsa da bir şansı hak ettiklerini düşündü

Ama sürekli oynattığı bir futbolcuyu bu kadar kesin siliyorsa kendince haklıdır demiştik sonuna kadar haklı olduğunu ispatladı ...

mitroglou gelip top oynayacak altı üstü. olay nerelere gitti beyler :asd:

Oldu olacak Akhisarin rizenin ilgilendigi topcularida konusalim. Yok sivas bojani almis yok fener empoliden zacla ilgileniyormus. Birakalim simdi kume dusme hattini konusmayi.

Llajic geldiğinde de böyle ligin içinden geçer, donunda sallarcılar çıkmıştı piyasaya. Ki Llajic daha çok bilinen bir oyuncuydu. Büyük takım geçmişi vardı. Şimdi aynı şey bu yeni adam için yapılıyor sırf ben bu ligi izliyorum havasını atmak için.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben hala Llajic'in kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Lakin bu sene BJK'nin kanatları çöktü, Llajic oyunu kanatlara açsa da eskiden olduğu gibi iş yapamıyorlar.

Gerekirse Maicon 'un lisansı dondurulsun gerekirse kadrodan silelim ama şu Luyindama gelsin

Maicon 'a zerre güvenmiyorum inşallah zorla transferin iptal olmasını sağlamaz ...

Fb için bugün uefa toplantısı var.Bakalım ne kadar saplayacaklar bunlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt