Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Yusuf Kara bi daha bana aglama,korkuyon falan deme :d bak kagawanın bütün videolarını izledik.forumdakiler slimani ve ayewe müthişler derken ben 10 maç videosunu izleyip yorum yapmıstım.neyse....en azından izleyip yorum yapıyoz.fenerliler gibi boşa atlamıyoz tolgayın son halini bilmeden veya serdarın son durumuna bakmadan

ayrıca fırat güllünün geçmiş videolarını bi izle.bulmaya calıs.son olarak bjkden oguzhan akgünü izle.ömer faruktan kurtulursun belki :d

bu benden olsun

Mariano Nagatomo Belhanda Onyekuru Feghouli bu oyuncular Diagne ve Mitroglou nu çok iyi besleyecektir.

Forvet kötü deyip işin içinden çıkmamalıyız. Bu bir takım oyunu. Aldığın forvetin tarzına uygun oyun oynamalısın ki o forvetten verim alınabilsin.

senol bi boklugu vardı da ondan mı istemedi acaba? riskli diye.ljajici istemişti mesela aldılar
fiko senol arasi bozuk baya bence, senol'da kankasi ahmet nur cebi'nin baskan olmasini istiyordur. ya fiko gidecek ya senol gidecek ama bunu boyle devam ettiremezler. taraftarlarida baya kopuk bu konuda çünkü. fikoya tarafli tarafsiz herkes başarılı başkan vs diyordu ama baya sicti son senelerde. transferleri kafasina göre yapiyor sanirim ekibiyle beraber. senol ya da baska bir hoca o kadroya kagawayi istemezdi bence
Cok saçma :)

Alınan forvetlerin oyun yapıları en çok Mariano, Nagatomo, Linnes ve Feghouli'yi memnun edecektir. Asist sayıları artar.

Onyekuru gibi oyuncuların ise gol sayılarını artırabilir Diagne ve Kostas'ın açacağı alanlar.

UEFA'da 3 oyuncu sınırı olmasi baya saçma. Yeni transferlerden hangileri yazılır sizce o kadroya?

benim tahminim marcao luyindama diagne

@Yusuf Kara bi daha bana aglama,korkuyon falan deme :d bak kagawanın bütün videolarını izledik.forumdakiler slimani ve ayewe müthişler derken ben 10 maç videosunu izleyip yorum yapmıstım.neyse....en azından izleyip yorum yapıyoz.fenerliler gibi boşa atlamıyoz tolgayın son halini bilmeden veya serdarın son durumuna bakmadan

ayrıca fırat güllünün geçmiş videolarını bi izle.bulmaya calıs.son olarak bjkden oguzhan akgünü izle.ömer faruktan kurtulursun belki :d

bu benden olsun

Altyapı oyuncularını izleyecek kadar vakti nereden buluyorsun ? Yanlış anlama boşa uğraşıyorsun manasında değil çok hoşuma gidiyor senin böyle gençleri bize tanıtman. Ayrıca keşke bu emeğini kulüpte de ufak da olsa görev alarak somutlaştırabilsen güzel olabilir.

fiko senol arasi bozuk baya bence, senol'da kankasi ahmet nur cebi'nin baskan olmasini istiyordur. ya fiko gidecek ya senol gidecek ama bunu boyle devam ettiremezler. taraftarlarida baya kopuk bu konuda çünkü. fikoya tarafli tarafsiz herkes başarılı başkan vs diyordu ama baya sicti son senelerde. transferleri kafasina göre yapiyor sanirim ekibiyle beraber. senol ya da baska bir hoca o kadroya kagawayi istemezdi bence
Cok saçma :)
valla bjkden şuan kimi istersin dersen güven yalcın ve 2001 dogumlu forvet oguzhan akgünü isterim.dorukhan bi de tabi.mücadeleci ve golcü bi ortasaha çünkü

Altyapı oyuncularını izleyecek kadar vakti nereden buluyorsun ? Yanlış anlama boşa uğraşıyorsun manasında değil çok hoşuma gidiyor senin böyle gençleri bize tanıtman. Ayrıca keşke bu emeğini kulüpte de ufak da olsa görev alarak somutlaştırabilsen güzel olabilir.
işim rahat. bi de genelde denk geliyo.son zamanda maçları izlemiyorum da aslında.fener altyapısı ve bjk altyapısı hakkında biraz bilgim var ,o kadar.trabzon altyapısında bi behlülü biliyorum mesela.öyle.

30 mitro atsa 40 gol de diagneden tertemiz 70 gol. 37 simdiye kadar atmışız etti 107. Diger elemanlarda bunlarin sayesinde simdiye kadar attiklari 37 golu 50 yapsalar 2. Yarı
Etti 157
Minimum 170 golle kapatırız sezonu

Ulann :asd::asd:

işim rahat. bi de genelde denk geliyo.son zamanda maçları izlemiyorum da aslında.fener altyapısı ve bjk altyapısı hakkında biraz bilgim var ,o kadar.trabzon altyapısında bi behlülü biliyorum mesela.öyle.
Takip ettiğin altyapılar içerisinde sence bizim altyapımızın genel olarak durumu ne? Yabancı sınırı gelirse içimiz rahat diyebilir miyiz?

valla bjkden şuan kimi istersin dersen güven yalcın ve 2001 dogumlu forvet oguzhan akgünü isterim.dorukhan bi de tabi.mücadeleci ve golcü bi ortasaha çünkü
ben dorukhani isterim sadece diğerlerine gerek yok
Oğuzhan akgunu bilmiyorum hiç

Dorukhani zamanında alsaydik keşke yazmıştım buraya da cidden beğendiğim bir oyuncu

Mitroglouuuuuuuuuuu

Takip ettiğin altyapılar içerisinde sence bizim altyapımızın genel olarak durumu ne? Yabancı sınırı gelirse içimiz rahat diyebilir miyiz?
en iyisi ve en potansiyelliler bizde tabiki.yabancı sınırı keşke gelse diyenlerdenim :D sırf ali yavuzu,süleyman luşu,abdulsamedi,mustafa kapıyı,mutluyu,çekdarı izlemek için :D bizden sonra bursa altınordu gelir.buca da fena degil

en iyisi ve en potansiyelliler bizde tabiki.yabancı sınırı keşke gelse diyenlerdenim :D sırf ali yavuzu,süleyman luşu,abdulsamedi,mustafa kapıyı,mutluyu,çekdarı izlemek için :D bizden sonra bursa altınordu gelir.buca da fena degil
İyi o zaman içimiz rahat diyebiliriz, çünkü Ali koçun rte ile görüşmesi sonrası yerli oyuncular alması beni kıllandırmıyor değil

ben dorukhani isterim sadece diğerlerine gerek yok
Oğuzhan akgunu bilmiyorum hiç

Dorukhani zamanında alsaydik keşke yazmıştım buraya da cidden beğendiğim bir oyuncu
dorukhanın artısı,gol arıyo.şutu var,cezasahasında hep,kafaya cıkıyo,pozisyon arıyo vs. bunlar önemli

Screenshot (1).webp

İyi o zaman içimiz rahat diyebiliriz, çünkü Ali koçun rte ile görüşmesi sonrası yerli oyuncular alması beni kıllandırmıyor değil
valla sadık gibi kazmaları,bjknin ve bizim artıklarımızıı alacaksa alsın

Mitroglou'nun fiziksel durumu nasıl bilmiyorum. Kafa olarak da futbolda mı onu da bilmiyorum. 2-3 yıldır pek takip de edemedim.

Ama bu adam bizim lig ayarlarına yakın ligler olan Yunanistan(eskiden), Portekiz ve Fransa'da ilk sezonunda fena istatistikler yapmamış birisi.

Özellikle Oly ile Fulham'a gitmeden önce sadece ligde değil CL'de de coşuyordu.

Diagne transferinin arasında kaynadı ama eğer fizik sorunu yoksa burada da atacaktır.

Bu iki transferle ilgili sportif tek endişem tarzlarının yakın olması. Yoksa santrafora dair yaşadığımız sıkıntıları çözeceklerine eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt