Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liyundama banada zor gelmeye başladı da Emre için hala gelebilir son saate kadar. takımı istemiyor bizden başkada kim isteyecek bilmiyorum.

pardon kafam iyi deplasmanda oynayacaz sandim.... dun saat 16:00 dan beri ayaktayim...

PR çalışmaları başlamış!

1548932566811.webp

Bakıyorum da 14 yabancı gereksiz değil mi?
Donk-linnes ikilisi, eksik ve cezalı olmayan her maç tribünde olacak. Kulübe yetersiz kalacak.

Bize kaliteli yerli adam lazım. O yönde çok geriledk.

Nâzım Sangare
Emre Kılınç
TSdeki topçular

Düşünülebilir. Tabi bu oyunculara çok para harcamama şartıyla

Luyindama işi olmadı anlaşılan halbu ki beni en heyecanlandıran transferdi

Yaw şu Luyindama işi olmayacak gibime geliyor ulan çok istedim transferini ama umudum azalıyor.

geçmiş yazılarimi dikkate almadiniz ama bunu dikkate alin......Bu sene tüpcüyüde hakemleride fedrasyonuda ske ske sampiyon olacağiz.....GİDİN İDDAADA BİRE 1000 BASIN....BAŞAKŞEHİRİN HİÇ ŞANSİ YOK....şampiyon olamassak terim ayvayi yer...oda onun bilincinde

Inansak mı bilemedim ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190131-130634_Twitter.webp
    Screenshot_20190131-130634_Twitter.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 225
2-3e kadar beklerim luyindamayı o zamana kadar bi hareket olmazsa daha da olmaz. Gelecek de sağlık kontrolü evraklar mevraklar falan derken o iş yalan

2 yabancı tribünde oturacaksa öncelikli adaylar donk ve linnes'tir. yalnız linnes sağ ve sol bek iki kanatta da oynayabilen joker oyuncu oduğundan mariano'da tribüne gidebilir linnes yerine. yani mariano-nagatomo-linnes dışında sağ ve sol bek yok alternatifimiz yok. ömer bayram, emre taşdemir geçin bunlardan cacık olmaz.

Bu sene sampiyon olursak artiya gecebiliriz. Kullanmadigimiz cöplerin anlasmalari sona eriyor. Tabi gereksizlere yeniden sözlesme yapmamak kaydiyla.
Bir ihtimal, onda da ucundan az artıya geçeriz. Sonra da mevcut kadro CL'yi kaldırmaz deyip şu ana benzer ekonomik olarak çok verimli! bir transfer dönemiyle kendimizi eksi pozisyona getiririz.

Önemli olan şampiyon olamadığımız dönemlerde dahi artıda kapatabilmek ve mümkün olduğu kadar sürdürülebilir bir bütçe sağlamak. Taraftar hala x bonservis kazandık, y harcardık x > y ise ooo daha cepte para var harcayalım modunda. Bu hesaba aldığın oyuncuların maaşlarını, gidenlere varsa ödenen tazminatları ya da vs. gibi şeyleri eklemiyorlar. Örneğin yedek olabilecek Eren yanlış hatırlamıyorsam 2.1 milyon € alıyordu şimdi Mitroglou yıllık 3.5 milyon € alacak. Üstelik iş sadece bu kısmıyla kalmıyor.

Tüm bunların üzerine bunu bir şirket olarak düşünürsek önemli olan şu anki nakit ihtiyacı, ortada dönen para ve kasanın durumudur. Kulüp nakit akışını çeviremediği her an ya maaşları ödeyemiyor ya da ekstra nakit ihtiyacı için bankadan vs. kredi alıyor.

Zaten bunları yapabiliyor olsaydık UEFA bizi gözetlemezdi. Türk futbolunun en büyük yarası bu vurdum duymazlık. Kulüplerin çoğu düne kadar dernek statüsü altında yönetildiler. Ne hesap tutuldu ne denetleme yapıldı. Borçları sürekli devlet kapattı. Denetlemenin yapıldığı durum dahi bu ve ona rağmen dağ gibi borç var.

Birisi bana diyebilir ki sen taraftarsın al biranı iç, otur Diagne'nin gollerine sevin diye ama iş golle bitmiyor. 1-2 yıl sonra Fenerbahçe gibi olunca sevinecek ne kalacak? Her sene şampiyonluk garanti mi, her sene CL'ye katılım ya da çeyrek final garanti mi? Şu tabloyu görünce sevinecek birşey kalmıyor benim gözümde.

Futbolun adaleti olsaydı sadece şike değil ekonomik fair play yüzünden dahi baya bir kulüp küme düşerdi. Ama ligin marka değeri deniliyor o deniliyor, bu deniliyor ne şikede ne borç batağında kimseye birşey olmuyor. En sonunda devlet borçları yine yapılandırır, vergi olarak da yükü halka biner. Olacağı bu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt