Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan UEFA 3 yerine 4 yapsak şu yeni oyuncu yazdırma işini,hangisi yazılmasa üzülecem

transferlere yorum alalım @P. Enis Sever
Mitro->sevindim
Cagne->once sovdum simdi notrum oynasin da gorelim
Luy-> herifi tanimam etmem ama videolar sevindirdi

Ama oyle asiri mukemmel bir kadro olusturmadik aslinda, insanlar uzun zamandir forvet gormedigi icin oyle dusunuyor bence. Takimin asil eksikleri onumuzdeki maclarda daha fazla goze batacaktir tahminimce.

Sen ne dersin bu ise ganga

Mitro->sevindim
Cagne->once sovdum simdi notrum oynasin da gorelim
Luy-> herifi tanimam etmem ama videolar sevindirdi

Ama oyle asiri mukemmel bir kadro olusturmadik aslinda, insanlar uzun zamandir forvet gormedigi icin oyle dusunuyor bence. Takimin asil eksikleri onumuzdeki maclarda daha fazla goze batacaktir tahminimce.

Sen ne dersin bu ise ganga

Tek eksik gerçek bir 8 Numara. Kostas yerine de Alan tarzı kanata da koyabileceğimiz bir hareketli forvet iyi giderdi.

Marcao, Luyindama, Diagne ve Mitroglou dan 2 mi 3 kisiyimi bildirebiliyoruz? Serdar silindi diye 1 türkiye de gelismis oyuncu sart degilmi? Semihi yazarsak, 2 yer kaliyor

Emre Mor ile ilgili her hangi bir bilgi yok. Olursa atarım.

Seneler sonra maç izlemeye gidicem benfica maçında inşallah. Güzel kadro kurduk ama iskeleti 2-3 sene istikrarlı tutarsak ve satmazsak belki önümüzdeki yıllar Avrupa'da başarılı olabiliriz

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gün sonu itibariyle Linnes'de herhangi bir takıma imza atabiliyor , hengamede unutuldu gitti. Uzatmak lazımdı , her iki beki yedeklemesi açısından.

1548940372812.webp

Trabzona acıyorum şimdiden aman aman nereye geldik diyecekler

Ulaa birde ortasahaya adam yiyen bir yamyam gelse Ndiaye'nin yanına ne güzel olur

Fernandao biraz zayıf kalıyor o mevkiye onu yedekleyecek bir isim alsak işte o zaman çok iyi bir kadro kurmuş oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt