Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspordaki yavşak fenerli kudurmuş bizim transferlerle belli.Fb tüm defansı yerlilerden kurmuş da,seneye 8 yabancı olursa ne olacakmış?
Bizim altyapımız yeter çıkarırız yine en iyi yerli oyuncuları,siz çöpleri toplamaya devam edin

Sene sonu senaryo belli ? belhandayı satacaz 8-10 milyona. Gelen parayla onyekurunun bonservisini almaya çalışcaz ama sanmıyorum vereceklerini en az 15 isterler. Bizimkilerde gidecek o parayı trezeguet e gömecek ? stoke city de premier lige çıkamayacağından Ndiaye ile bir 10 no kiralık getiririz emre akbaba nın verimine göre

Veli Yiğit: "3 M €'luk bütçesi kalan Galatasaray, Trezeguet için 3 M € kiralama bedeli + satın alma opsiyonu teklifi yaptı. Trezeguet, Galatasaray'a gelmek istiyor. Son dakikalarda transfer gerçekleşebilir." (TRT Spor)

Ben yabancı sınırının değişmeyeceğini düşünüyorum bein sports varken böyle bir şey yapamazlar en kötü taraftarlar bein sportsa baskı uygulattırır adamlar boşa para ödemiyor.

Aspordaki yavşak fenerli kudurmuş bizim transferlerle belli.Fb tüm defansı yerlilerden kurmuş da,seneye 8 yabancı olursa ne olacakmış?
Bizim altyapımız yeter çıkarırız yine en iyi yerli oyuncuları,siz çöpleri toplamaya devam edin
Adi Goktughan mis ,isme bak tipe bak

Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))

Tarihimizde çok kaliteli stoperler var.
Popescu,Bülent,Falko,Stumpf,Song ve Ujfalusi gibi.
Ama bu adam beni hepsinden daha çok heyecanlandırıyor Tam bir afrika aslanı. Uzun boylu, Güçlü, Hızlı, Lider ruhlu, Agresif ve Skorer. Her özelliğe sahip.

Marcao ile beraber gelmiş geçmiş en başarılı tandem olmaları içten bile değil. 2 lider ruhlu ve sert stoper.

Şimdiden Hoşgeldin Christian Luyindama

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama'nın ekseriyetle GSC tarafından aşırı övülmesi ve istenmesi hayra alamet değil, hakkımızda hayırlısı.

Fatih Doğan: "Borussia Dortmund, Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Kagawa transferinde satın alma opsiyonunu kaldırdı."

Screenshot_20190128-003436_Chrome.webp

Her sey bu resim ile basladi :d

Trezeguet falan olmaz gençler daha heveslenmeyelim.. zaten 15 yabancımız var ,kimi bildirmicez trezeguet gelirs.. olmaz o iş..

Beyler Trezeguet gazına gelmeyin, o kadar uzun boylu değil : )))
Forma iddiasına girdiğimiz arkadaş Yunus gitmedi, iddiayı ben kazandım yazdı özelden; o kazanamadı ama kuraya aldığım 5 arkadaştan birine ben formayı yine de göndereceğim, kulübümüze ve öğrenci arkadaşımıza katkımız olsun tüm bu heyecanlı ve güzel süreçten sonra : ))
Helal sana

A spordaki şerefsiz başlamış ağlamaya yabancı sınırı diye ??? daha çok ağlayacaksınız bir kere önümüz kesildi o günler bitti artık yürek ister erkek çocukları sizi
GALATASARAY BU ÜLKENİN EN BÜYÜK CAMİASIDIR erkek gibi dövüşmeye façanız mı yetmedi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt