GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 166

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
166/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam istediği zaman nasıl aldırıyor evlatlarını emeklilik ikramiyesi olarak hemde , 2 senede 2 maç oynayamacak adama oturduğu yerden verdirdiği paraya bak ama yönetim yönetim değil ki hayırdır hocam sen napıyon sana 2 sene de 25 tane topçu aldık hangisinden faydalandında daha 3. kaleci aldırıyosun diyecek testis yok işte hiçbirinde

Muslera yokken kalende Fatih ayarında biri olunca neler olduğunu gördük geçen sezon. Kaldı ki Muslera için Kasım-Aralık'a kadar yok diyorlar. Yarım sezonu verip ondan sonra zirveyi yakalamak ile mi geçecek her sezon?
fatihin kötü oynayacagını nerden bilyoruz?belki iyi oynayacak.pandemiden sonra olanlar milyonda bir olur.pandemi öncesini de bilyoruz.muslera ekimde döner büyük ihtimal.felaket tellallıgına lüzum yok

baska futbolcularda tolore edilir bu 500.000 euro,sıkmayın canınızı.maaşlar olabildiğince düşürüyolar.lemina ve seri de az alacak,kalırsa

Donk'un 515 Euro aldığı yerde 3 kaleci Fatih Öztürk 450 Euro alıyor neymiş hocanın bildiği varmış yok öyle bir dünya o zaman Canaydın dönemi gibi batalım Fatih Öztürk transferi neresinden tutarsan tut gereksizdir sonra Apo efendi Galatasaray'ın her kuruşunu dikkatli harcıyoruz zamandan bahsediyor böyle harcayacaksanız harcamayın.

30 dan düşük toplaması için iddiaya girmek ile 30 dan düşük toplarız bu gidişle demek farklı şeyler.İddiaya girdiğim zaman bunun için bekliyor ve istiyor oluyorum.Ancak 30 dan düşük toplarız bu orta sahayla diyince görüneni söylemiş oluyorum.Algılama seviyenizin yeterli olacağını umuyorum

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iddiaya girmek istemek demek degildir kavramlari algilama konusunda bir sikinti yasiyorsun sanirim

Bir seyin olacagini iddia etmek: tahmin etmek, ongorude bulunmak

Bir seyin olacagini istemek: arzu etmek

Imkansizi da arzulayabilirsin ama imkansizin gerceklesecegini iddia etmezsin

Ya da kendine gore bariz bir seyi iddia edebilirsin ama bunun gerceklesmesini istemeyebilirsin

Mesela ben turkiye'nin yakin gelecekte savasa girecegini iddia ediyorum ama bunu arzulamam

TL üzerinden yapılan ödemelerde sıkıntı cikacagini zannetmiyorum. Tek yapmamiz gereken maç kazanmak olacak. Fatih'te okan a göre iyi kaleci Muslera gelene kadar idare eder. Bu alt yapı meselesi çok dillenjyor. Ben alt yapıdan okulda bizde ayrılıp başarılı olan topçu hatırlamıyorum. Bizim yönetim şeklimiz bu ve aslada Avrupa takımları gibi cesaret edip genç koyamayiz. Kötü oynarsa taraftar yer bitirir. İyi oynarsa medya simartir. Önemli olan oyuncu satmak onunda beceremiyoruz. Bu arada admin kardesler. Forumda aşırı derecede bu şanlı formayı giymis ve yiyeceklere karşı aşırı azı bozuk insanlar var. Bunlara müdahale ederseniz seviniriz.

Yönetim oyuncu satamadığı için o herkesin beklediği potansiyelli genç hamlesi gelmiyor tek yapabildikleri belli menajerlerin getirdiği oyunculara eyvallah çekmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri