Bize girdiği için 10 kat iyi durumda olabilirizUlan fb , bjk bizden 10 kat daha kötü durumda , elektirik faturası ödeyemiyor ama giren bize giriyor ben anlamadım
24 toplayacagimizi iddia ettin ben de basarisizlik diyebilecegimiz makul bir seviyeye cekip teklifte bulundum30 toplamak başarı mı 1 devrede? Hem neden düşük puan toplayalım diye iddiaya gireyim sonuçta olan takıma olacakGerçi bu orta sahayla 30 zor ama
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlaşılan fatih öztürk boş sözleşmeye imza atan futbolcularımızdan biri olacak
24 toplayacagimizi iddia ettin ben de basarisizlik diyebilecegimiz makul bir seviyeye cekip teklifte bulundum
Madem soyledigin seye inanmiyorsun o halde neden bunlari yazip insanlarin moralini bozmaya ve takima karsi provoke etmeye calisiyorsun? Bir dahakine savunamayacagin seyleri yazmamaya calis
Uefa maçına ömer ve taylanla çıkacağız. Allah müstahakını versin transfer komitesi
Ben gömmedim renktaşOğulcan i gömmeyen benim haricim kimseyi görmedim bu forumda şu ana kadar. Oğulcan inşallah tutacak kaçarı yok.
20 maç oynanacak tek devrede30 dan düşük toplaması için iddiaya girmek ile 30 dan düşük toplarız bu gidişle demek farklı şeyler.İddiaya girdiğim zaman bunun için bekliyor ve istiyor oluyorum.Ancak 30 dan düşük toplarız bu orta sahayla diyince görüneni söylemiş oluyorum.Algılama seviyenizin yeterli olacağını umuyorum
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi