GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 162

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
162/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maaş ödeyeceğiz diye ndiaye'yi satıp yerini boş bıraktılar, yazın 2 forvet alacağız diye gomis'i satıp hocayı sinan gümüş'e forvet oynattırdılar da alıp başını gitmeden şampiyon yaptı üst üste. muriqi'yi istedi alamadılar, mhy'yi istedi alamadılar ama şimdi hoca kötü kadro kurulsun da başarısızlık yönetime kalsın istiyor iması yapılıyor burada. bunun bir adım ötesi şizofreni zaten.

Altyapının Modric+Pirlo karışımı
olm alt yapıda ahbap çavuş ilişkisi yerine, doğru düzgün eğitim veren, modern bir yapı kurulsa, 5 yıl sonra muazzam bir jenerasyon çıkar ortaya.

neden kimse önemsemiyor bunu anlamak mümkün değil. kurban sektöründe oturan alt yapı neden futbolda oturmuyor ulan

aha önce hiç olmadığı kadar sezona tam kadroya yakın hazırlanan takımımız.
sadece lemina ve seri’nin yerin boş kalmış durumda.
onun dışında kadromuz neredeyse tam kadro diyebilirim.
yani öyle telaş yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
seri ve lemina’nın da taktik olarak değil ama fizik-kondisyon olarak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.

(bkz: 2020-2021 sezonu)
15 Ağustos 2020 16:48 · gurrpegi

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya çıkıp bir tane adam açıklama yapamıyor mu ortada tonla spekülasyon var iyice yangın yerine doğru gidiyoruz taraftar seri lemina belhanda babeli istemiyor hala bunu göremiyorlar mı ?

aha önce hiç olmadığı kadar sezona tam kadroya yakın hazırlanan takımımız.
sadece lemina ve seri’nin yerin boş kalmış durumda.
onun dışında kadromuz neredeyse tam kadro diyebilirim.
yani öyle telaş yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
seri ve lemina’nın da taktik olarak değil ama fizik-kondisyon olarak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.

(bkz: 2020-2021 sezonu)
15 Ağustos 2020 16:48 · gurrpegi

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam kadroya bak ofansta fark yaratacak 1 tane kim var belki emre kılınç onun harici kanat ve ortasahalardan hangisi 5 golü geçer diyebiliriz :))

Bazı arkadaşlar anlamamakta neden ısrar ediyor anlamıyorum yönetim satış yapmadan transfer yapmak istemiyor satış konusunda beceriksiz olduklarının onlarda farkındalar

Rodop-Çalı ikilisinin de dediği gibi, takımda nakit ve FFP sıkıntısı var, çok belli. Sportif başarı 0 olursa kaçınılmaz son böyle Fatih'ler, Omar'lar oluyor.

Söz konusu transferlere karşı hater değilim de, adam bas bas "kampıma yetiştirin" diyor ve sanki pasif kalıyoruz gibi. Boşta düzgün oyuncular da var hani. Git Mendy ile görüş misal. Ya da Imbula'yı yokla. Tutup MHK için gidiyoruz, arabeski triplere giriyoruz, mesaj veriyoruz vs vs. Yani, sanki Salah'ı falan kaptırdık hani. Odaklanalım, işimize bakalım, sportif başarı için çaba sarf edelim. Şampiyon olamayınca şu maddi ortamda sudan çıkmış balığa dönüyoruz.

Galatasaray sportif başarısızlık durumuna hazır bir kulüp olmadı hiç, birkaç istisna sezon hariç. O açıdan FB, BJK gibi kulüplerden farklıyız. Onlar daha alışkın başarısızlık durumunda neler yapılır vs. Kupasız geçen dönemleri çok çünkü.

Madem defansif bir kadro olacak hoca da ona uygun bir sisteme geçsin. Bu kadro pas oyunu falan sittin sene oynayamaz. Kontraya da uygun değil. Yapacağımız kampta kondisyonu iyi yükleyip mücadele gücüyle fark yaratmaya çalışmak. Madem lemina ve seri hala kiralanmaya çalışılıyor lemşnayı kirala serinin yerine defansif bi forvet bul 4-4-2ye geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt