Şükrü Erden
Baba Gündüz
seri kalacak mi da seri yaziyorsunuz
haklisin Halimulan bu arabın isminde soyisminde bari norvec karısımı olsaydı
böyle komple faslı gördükce delleniyorum öteki manyaga zaten tahammül edemyorz
ayak tenisini bulan bukadar oynamamıştır. futbolcular şunu oynayacaklarına gidip 5-10 tane şut çekseler bi faydası olur en azından
Bu ayak tenisini icat edenin ta ...... ....... ...... ....ayak tenisini bulan bukadar oynamamıştır. futbolcular şunu oynayacaklarına gidip 5-10 tane şut çekseler bi faydası olur en azından
Geçen hangi salak gazeteci pazartesi gelecek diyordu. Ulan bir tane doğru hber veren adam yok be
olm alt yapıda ahbap çavuş ilişkisi yerine, doğru düzgün eğitim veren, modern bir yapı kurulsa, 5 yıl sonra muazzam bir jenerasyon çıkar ortaya.Altyapının Modric+Pirlo karışımı
Tam kadroya bak ofansta fark yaratacak 1 tane kim var belki emre kılınç onun harici kanat ve ortasahalardan hangisi 5 golü geçer diyebilirizaha önce hiç olmadığı kadar sezona tam kadroya yakın hazırlanan takımımız.
sadece lemina ve seri’nin yerin boş kalmış durumda.
onun dışında kadromuz neredeyse tam kadro diyebilirim.
yani öyle telaş yapılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
seri ve lemina’nın da taktik olarak değil ama fizik-kondisyon olarak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
(bkz: 2020-2021 sezonu)
15 Ağustos 2020 16:48 · gurrpegi
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6. olma sebebimiz guz donemindeki kadro yapilanmasi ve bir ton hataydiTam kadro dediği kadro geçen sene 6. oldu.Hedef aynıysa kadro yeterli
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6. olma sebebimiz guz donemindeki kadro yapilanmasi ve bir ton hataydi
Sebep genel anlamda kadro degil Fatih Terim'di
istatistiklere gore belhanda gececekTam kadroya bak ofansta fark yaratacak 1 tane kim var belki emre kılınç onun harici kanat ve ortasahalardan hangisi 5 golü geçer diyebiliriz)
Fenerbahçe, Loic Remy'e 2 yıllık sözleşme için resmi teklif yaptı. (TRT Spor)