GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 164

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
164/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 toplamak başarı mı 1 devrede? Hem neden düşük puan toplayalım diye iddiaya gireyim sonuçta olan takıma olacak :) Gerçi bu orta sahayla 30 zor ama

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
24 toplayacagimizi iddia ettin ben de basarisizlik diyebilecegimiz makul bir seviyeye cekip teklifte bulundum

Madem soyledigin seye inanmiyorsun o halde neden bunlari yazip insanlarin moralini bozmaya ve takima karsi provoke etmeye calisiyorsun? Bir dahakine savunamayacagin seyleri yazmamaya calis

O 4 milyonu ikiye bölüp Marcao ve Luyindamaya yeni sözlesme icin verseydik daha mantikli olurdu. Adam basi 250 bin civari zam yapip 1 sene uzatsaydik.

Yoksa sezon sonu bizim yönetim onlari tek sene sözlesmesi kaldi diye adam basi 10 milyona satarlar.

24 toplayacagimizi iddia ettin ben de basarisizlik diyebilecegimiz makul bir seviyeye cekip teklifte bulundum

Madem soyledigin seye inanmiyorsun o halde neden bunlari yazip insanlarin moralini bozmaya ve takima karsi provoke etmeye calisiyorsun? Bir dahakine savunamayacagin seyleri yazmamaya calis

30 dan düşük toplaması için iddiaya girmek ile 30 dan düşük toplarız bu gidişle demek farklı şeyler.İddiaya girdiğim zaman bunun için bekliyor ve istiyor oluyorum.Ancak 30 dan düşük toplarız bu orta sahayla diyince görüneni söylemiş oluyorum.Algılama seviyenizin yeterli olacağını umuyorum

30 dan düşük toplaması için iddiaya girmek ile 30 dan düşük toplarız bu gidişle demek farklı şeyler.İddiaya girdiğim zaman bunun için bekliyor ve istiyor oluyorum.Ancak 30 dan düşük toplarız bu orta sahayla diyince görüneni söylemiş oluyorum.Algılama seviyenizin yeterli olacağını umuyorum

20 maç oynanacak tek devrede
İddialı olabilimek için 40 puan yapmalıyız
30 altına zaten ilk 10 bile zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri