GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 198

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
198/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5195052850_9d02c2603f.jpg
Kayserisporlu yorumcu Taner Karaman: "Kayserispor, Mensah için Beşiktaş ile anlaştı ama az önce saat 22.00'de Abdurrahim Albayrak, Kayseri yönetimini arayarak yeni bir teklif yapmak istediklerini söyledi."

Kayserisporlu yorumcu Taner Karaman: "Kayserispor, Mensah için Beşiktaş ile anlaştı ama az önce saat 22.00'de Abdurrahim Albayrak, Kayseri yönetimini arayarak yeni bir teklif yapmak istediklerini söyledi."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral bizzat izledim.Artik Galatasaray 10 milyon bile verse satmam demis.Guya arkasindan is cevirmisiz o da besiktasa soz vermis bu yuzden

Taner Karaman: "Galatasaray, Mensah transferinde öndeydi. Ama süreç tıkandı. Berna Gözbaşı, Beşiktaş'a söz verdiği için, Galatasaray teklif yaparsa kabul etmeyecek." #aspor

Stoperlerden birini satmak farz oldu sanirsam.Yoksa Belhanda ve Feghouli satisini beklemek transfer yapmak icin hayalcilik olur sanki

Liyundama sakatlanmasaydı çok ciddi talipleri olurdu diye düşünüyorum.Ama marcao için teklif olduğunu düşünmüyorum.
parasızlıkdan transfer yapılamayan bir dönemde marcaoya ciddi teklifler varsa ve satılmıyorsa bu daha büyük rezillik.

Orta sahaya ve kanatlara fark yaratan adamları al.Ondan sonra ligi ortalama defans oyuncularıyla bile çok rahat görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri