Emre Bari
Berlin Panteri
raporlayınızYangın tayfa falan bilmemde kabak.gibi kus.oldugu belli olan sürekli olumsuz yorum yapanlar var. Sayıları arttıkça forum kalitesi düşüyor arada bir kacina ceza falan verin bence.
Ins rengim keske 50 atsa.
Adamlar artık para bile istemeye utanıyorBonservis de verirler bu hırta
Sarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..
en iyisi hangisi olur?
Gazisehir in orta sahası daha iyi yeminleKanatsız sisteme geçelim
Aytaç
Taylan-Arda-Ömer
Ortasahası iç sahada maç vermez. Deplasmanda max 3 maç kaybeder
Sarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..
en iyisi hangisi olur?
Ömer Ali Şahiner de var 3 milyon TL istiyormuş Konyaspor . Abdurrahim Başkan 2.99 a bitirirHasan hüseyin, Aytaç ve Musa Çağıranı alıp ortasaha transferini kapatalım
yönetimin ne yaptığı belli değil ki, millet burada hvlu atınca oyuncu arastirmaya giriyor biz lig bitiyor tatil bitiyor sonra hocadan liste alıyoruz.
Hayır hocadan niye liste aliyoruz , alınca elindeki liste sırayla geliyor işte her sene ayni pist var niye boşa zaman kaybı yaşıyoruz gecen esnek listeden sirayla git ilgilen. Gelen oyuncuların ikisi 4 sene önce bu kapıdan dönmüş adamlar.
Scout ekibi yenilenmelidir bizde takimin eksikleri kabak gibi ortada orta saha kompleks kiralık, oyuncu profilleri belli e kardeşim serinin 10 yaş gencii 500 bin-1 milyona bul işte. Veya tutan oyuncu profili belli ndiayeyi aldın satın git avrupaya Norveçte, Litvanyada falan ayni kalibrede 300 bine oyuncu vardır elbet.
Hepsini geçtim yahu geçen sene belhanda kadar katkı veren bulamayınca diğer gonderemedik bu adamı.
Dünyada evander, marcondes gibi safi yetenek 10 numaralar vardı.
Hepsi yalan oldu, yönetim belhanda feghouli satilir para kazaniriz oyuncu aliriz hesabini yapti ama evdeki hesap carsiya uymadi.Polonyalılar işi ne oldu
Ulan o değilde dedikodu bile yok.![]()