GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 197

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
197/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla dusunmeyin kafayı yersiniz.

lXKNSAfLrUW9M5E46hh3Jsn1N3-h5N87yfOgx_9WwWsR_MKrjg2izusqCYFidQznzNkAiDiadwMdcOI9gZeDxwkaZJ3RJpW6l3SN2LcOR9RnYTJyCJRj2MH-xQc5ccJlCPPxfzX2uG2fzaQ005hahPhYh3is

Sarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..

en iyisi hangisi olur?

Sarı-Kırmızlıalır 6 ve 8 numara transferi için gözünü yine Ada'ya dikti. Yönetim Doucoure, Lerma ve Grujic'in transferi için çalışmalarını sürdürüyor..

en iyisi hangisi olur?

Hoca 2 yıldır Grujic'i istiyor yani haberler çıkıyor hatırlıyorum.

Grujic tam anlamıyla Nemanja Matic ikamesi yanına dengeli top taşıma becerisi olabilen adam koyarsak birbirini tamamlayabilirler bu sayede çift forvet bile oynayabiliriz rahatlıkla.

yönetimin ne yaptığı belli değil ki, millet burada hvlu atınca oyuncu arastirmaya giriyor biz lig bitiyor tatil bitiyor sonra hocadan liste alıyoruz.
Hayır hocadan niye liste aliyoruz , alınca elindeki liste sırayla geliyor işte her sene ayni pist var niye boşa zaman kaybı yaşıyoruz gecen esnek listeden sirayla git ilgilen. Gelen oyuncuların ikisi 4 sene önce bu kapıdan dönmüş adamlar.

Scout ekibi yenilenmelidir bizde takimin eksikleri kabak gibi ortada orta saha kompleks kiralık, oyuncu profilleri belli e kardeşim serinin 10 yaş gencii 500 bin-1 milyona bul işte. Veya tutan oyuncu profili belli ndiayeyi aldın satın git avrupaya Norveçte, Litvanyada falan ayni kalibrede 300 bine oyuncu vardır elbet.
Hepsini geçtim yahu geçen sene belhanda kadar katkı veren bulamayınca diğer gonderemedik bu adamı.
Dünyada evander, marcondes gibi safi yetenek 10 numaralar vardı.

Sadece şu konuda katılmıyorum.
serinin,ndiyaenin yerine o fiyatlara Galatasaray kalibresinde kaliteli adam bulmak zor.Bu kadar basit değil.Çok nadir olur böyle oyuncular.

Bunu kaç senedir söylüyorum.Tabiki takımın yaş ortalaması her zaman düşsün.Ama bunu abartmamak lazım.
Biz bu dönemlerde karma yapmak zorundayız.
Yani genç olur, yaşlı olur ,bonservisi elinde olur bonservisli olur.Yeterki doğru adamları alalım.
ujfalusi bu takıma 32 yaşında geldi.Şu an gelmiş olsa kim hayır der..

biz kadroyu net adamlardan oluşturalım.Ondan sonra ucuz scout transferleri yapılır..

özellikle kiralık formulü şu dönemde bizim için olmazsa olmazdır.
bizim geçen sene kiralık oyuncularda sıkıntı yokdu.Sıkıntı bekler kanatlar ve forvetdeydi.İkinci yarıda saracci ve onyekuru katıldı biraz takıma hareket geldi.
geçen sene bizim şampiyon olmamamız tam bir rezillik.

Ulan o değilde dedikodu bile yok.😀

dedikodu var:

Galatasaray'ın sol bek rotasyonu için Dortmund U19 takımıyla sözleşmesi sona eren Mert Göckan'ı istediği öğrenildi.

Galatasaray, Adana Demirspor'un 22 yaşındaki stoperi Adil Demirbağ için 5 milyon TL teklif etti.

Fransız ekibi Monaco Onyekuru’nun değil Keita Balde’nin transferi için görüşülebileceği bilgisini verdi.

Elmander önerdi, scout ekibi araştırdı ve Bartosz Bialek Galatasaray'ın transfer gündemine girdi!

beyler taner karaman a sporda mensah transferini anlattı .sözde bizden albayrak iletisime gecmis ilk mensah icin ama resmi teklif vermemisiz sözlü olmus teklifimiz birde sükrü hanedar mensahla kayserinin izni olmadan görüsme yapmıs .mensah sükrü hanedarla yaptıgı konusmaları kayseri yönetimine göstermis .bjknnin etik sekilde davranması etkilemismis transferin seyrini öyle diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri