Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer nöbetini kapatıp yenisini açın dk bir gol bir mensah Bjk ye gitmis

Bjk bu bonus işini iyi oturttu.800 garanti vermek yerine 500+maç başı falan vermek daha mantıklı.Keske biz de bu tarz şeyler yapsak düşük maaş+ bonus

Yusuf Yazıcı: "Zeki Çelik'e hem İngiltere'den hem de İtalya'dan talipler var"

EfLag9uWsAA77JC

Bjk bu bonus işini iyi oturttu.800 garanti vermek yerine 500+maç başı falan vermek daha mantıklı.Keske biz de bu tarz şeyler yapsak düşük maaş+ bonus
bjk bizim seviyemizde bi takım değil o yüzden maaşlarımızın onlardan bi tık yüksek olması normal. şuan maaş bütçesini düşürme yolunda iyi gidiyoruz. feg,belhanda ve falcao kaldı sadece yük olan

''trabzonspor'la çok önemli bir maçımız vardı. trabzon'da abdullah, hami, osman falan uçuyordu takım. idmandan sonra daum sergen'le beni odasına çağırdı. 'topu kaptırdıktan sonra, özellikle sergen sana söylüyorum, gelmelisin yani gelmelisin, takip etmelisin' dedi. sergen dedi ki 'ben gelemem'... hoca dedi ki 'gelmezsen sıkıntı yaşarız' sergen durdu ve şöyle dedi: 'hoca tamam sıkıntı yaşarız da o topun dönüp bana geldiğini bi düşün...' hoca da en son sinirlenip 'tamam, nasıl biliyorsanız öyle oynayın
Sergen gibisi gelmez :)

bir çok alınmamasını isrteyen üye mensah bejekeye giderse yönetime sallayacak aynı üyeler mensah alınırsa bu sefer yüksek maaştı şuydu buydu diyerek hem yönetime hem de Fatin hocaya sallayacak.Merakla bekliyoruz
Her zaman alınmasından yanaydım çünkü mensahdan dahaya iyi bi futbolcu alacak kapasite goremiyorum bu yonetimde

''trabzonspor'la çok önemli bir maçımız vardı. trabzon'da abdullah, hami, osman falan uçuyordu takım. idmandan sonra daum sergen'le beni odasına çağırdı. 'topu kaptırdıktan sonra, özellikle sergen sana söylüyorum, gelmelisin yani gelmelisin, takip etmelisin' dedi. sergen dedi ki 'ben gelemem'... hoca dedi ki 'gelmezsen sıkıntı yaşarız' sergen durdu ve şöyle dedi: 'hoca tamam sıkıntı yaşarız da o topun dönüp bana geldiğini bi düşün...' hoca da en son sinirlenip 'tamam, nasıl biliyorsanız öyle oynayın
Sergen gibisi gelmez :)
mantıklı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt