Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Anadoludan topçu almayın, Mensah gibi yurt dışında alınacak oyuncu yok mu arkadaşım ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir çok alınmamasını isrteyen üye mensah bejekeye giderse yönetime sallayacak aynı üyeler mensah alınırsa bu sefer yüksek maaştı şuydu buydu diyerek hem yönetime hem de Fatin hocaya sallayacak.Merakla bekliyoruzSeri-Mensah ortasahası delik deşik olur
Derinden ilerleyen bir operasyon soz konusu demek kiBak sen şu işe bir orta saha bile gündeme gelmiyor
İçimizde patlamasin dikkat etmek lazım.Saka bir yana öyle transferler genelde tuttu bizde inşallah yine öyle olurDerinden ilerleyen bir operasyon soz konusu demek ki
Ilerlerken kimse duymaz ama yuzeye cikinca volkanik bir patlama etkisi yaratabilir
bjk bizim seviyemizde bi takım değil o yüzden maaşlarımızın onlardan bi tık yüksek olması normal. şuan maaş bütçesini düşürme yolunda iyi gidiyoruz. feg,belhanda ve falcao kaldı sadece yük olanBjk bu bonus işini iyi oturttu.800 garanti vermek yerine 500+maç başı falan vermek daha mantıklı.Keske biz de bu tarz şeyler yapsak düşük maaş+ bonus
Her zaman alınmasından yanaydım çünkü mensahdan dahaya iyi bi futbolcu alacak kapasite goremiyorum bu yonetimdebir çok alınmamasını isrteyen üye mensah bejekeye giderse yönetime sallayacak aynı üyeler mensah alınırsa bu sefer yüksek maaştı şuydu buydu diyerek hem yönetime hem de Fatin hocaya sallayacak.Merakla bekliyoruz
mantıklı''trabzonspor'la çok önemli bir maçımız vardı. trabzon'da abdullah, hami, osman falan uçuyordu takım. idmandan sonra daum sergen'le beni odasına çağırdı. 'topu kaptırdıktan sonra, özellikle sergen sana söylüyorum, gelmelisin yani gelmelisin, takip etmelisin' dedi. sergen dedi ki 'ben gelemem'... hoca dedi ki 'gelmezsen sıkıntı yaşarız' sergen durdu ve şöyle dedi: 'hoca tamam sıkıntı yaşarız da o topun dönüp bana geldiğini bi düşün...' hoca da en son sinirlenip 'tamam, nasıl biliyorsanız öyle oynayın
Sergen gibisi gelmez![]()
2.vedat muriqi vakası. bu kayserisporun derdi ne tiner koklamayı mı seviyorlar🗣@nevzatdindar: "Mensah; Galatasaray'ı istiyor, Kayserispor ise Beşiktaş'ı istiyor..."
🗣@nevzatdindar: "Kerem Aktürkoğlu transferi biraz bekletiliyor. Donk için KAP açıklaması yapılacak. Mensah ısrarla Galatasaray'a gelmek istiyor."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi