Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.858
- 102.886
- 5.238
Bellegarde nerde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖZEL - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mensah için bugün Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bizzat telefonda konuşup oyuncunun bonservis durumu hakkında bilgi aldı.yok abi türk takimlarina kurs koklattirmamiz lazim anlasildi bu. 2-3 senedir ayni sacmalik🗣@nevzatdindar: "Mensah; Galatasaray'ı istiyor, Kayserispor ise Beşiktaş'ı istiyor..."
🗣@nevzatdindar: "Kerem Aktürkoğlu transferi biraz bekletiliyor. Donk için KAP açıklaması yapılacak. Mensah ısrarla Galatasaray'a gelmek istiyor."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Apo yeni mi sormuş?@ertansuzgun:ÖZEL - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mensah için bugün Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bizzat telefonda konuşup oyuncunun bonservis durumu hakkında bilgi aldı.
@ertansuzgun:ÖZEL - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mensah için bugün Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bizzat telefonda konuşup oyuncunun bonservis durumu hakkında bilgi aldı.
Hatırlatma be. Pandemiden sonra ilk Osmanlı maçında yaptığı hareketten sonra çok sinirlendirdi ama yürekten oynar severim Adiligeçen seneki hatay deplasman faciasındaki golü aklımda kalmış
benim hafızam iyidir oğuz senin bu tinercileri övme sevdan hafızamda iyi yer etmiş bu sebeple yorum yazma gereği duydum. sana tinercilerin bizim seviyemizde olmadığını yıldız futbolcuların bünyemizde bulunmasından dolayı maaş ortalamamızın bi tık yüksek olmasının normal olduğunu belirttim. donk için 850 de gayet normal bi rakam abartıyorsunHocam anlama ile ilgili problem yaşamadığını düşünüyorum ama işi yokuşa suruyorsun.Bahsrttigin topcunun sözleşmesi ne zaman yapilmis? Ben şundan bahsediyorum para kalmadığı için düşük maaşlı hamleler yapmak gerekiyor bonus falan koyarak işi çözmek gerekiyor.
Sen bana diyorsun ki bjk bizim seviyemizde degil.4 sene önce onlar üst üste SL gitti vidaları yıldızları aldılar şu an bu haldeler.Biz de geçen sene milyon eurolar harcadik şu an bu haldeyiz.Hala donk için 850 bin euro denuyor geçen sene emre mora 1 kusur babele 3250 Jimmy 1 şener 900 bir sürü çöp maaş verdik.Biz hala yüksek maaş veriyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum
bjk kimi vermiş olabilir ki bence bizim çöpler her türlü iş yapar kayseride. yine ahbap çavuş ilişkisi dönüyor benceBuyuk ihtimal takasta tum copleri verince Kayseri istemedi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Body sanirim elle tutulur tek topculari. Ankaragucu gecmisi ortadabjk kimi vermiş olabilir ki bence bizim çöpler her türlü iş yapar kayseride. yine ahbap çavuş ilişkisi dönüyor bence
Bu şekilde yaparsak eğer oyuncuda bonuslari almak için canını dişine takarak oynamak zorunda kalır ve başarı gelir.Bjk bu bonus işini iyi oturttu.800 garanti vermek yerine 500+maç başı falan vermek daha mantıklı.Keske biz de bu tarz şeyler yapsak düşük maaş+ bonus