Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Yazıcı: "Zeki'yi isteyenler var, hem İngiltere'den, hem İtalya'dan. Çok yakın arkadaşım, konuşuyoruz. Transfer olabilir. Takımı söylersem komisyon alabilirim ama İtalya'daki takım Atalanta"

@ertansuzgun: ÖZEL - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu ve Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mensah için bugün Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bizzat telefonda konuşup oyuncunun bonservis durumu hakkında bilgi aldı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizimkiler hala arayıp bilgi mi aliyormus :) biz daha çok.bekleriz bu sıkışık fiksturde Ağustos sonuna kadar tatil.yapan adamlar gelmesin bir zahmet

images (4).webp

Galatasaray tarihinin en anlamsız transferi. Kaç sene takımda kaldı, ben oynadığı bir maç hatırlamıyorum.

Hocam anlama ile ilgili problem yaşamadığını düşünüyorum ama işi yokuşa suruyorsun.Bahsrttigin topcunun sözleşmesi ne zaman yapilmis? Ben şundan bahsediyorum para kalmadığı için düşük maaşlı hamleler yapmak gerekiyor bonus falan koyarak işi çözmek gerekiyor.

Sen bana diyorsun ki bjk bizim seviyemizde degil.4 sene önce onlar üst üste SL gitti vidaları yıldızları aldılar şu an bu haldeler.Biz de geçen sene milyon eurolar harcadik şu an bu haldeyiz.Hala donk için 850 bin euro denuyor geçen sene emre mora 1 kusur babele 3250 Jimmy 1 şener 900 bir sürü çöp maaş verdik.Biz hala yüksek maaş veriyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum
benim hafızam iyidir oğuz senin bu tinercileri övme sevdan hafızamda iyi yer etmiş bu sebeple yorum yazma gereği duydum. sana tinercilerin bizim seviyemizde olmadığını yıldız futbolcuların bünyemizde bulunmasından dolayı maaş ortalamamızın bi tık yüksek olmasının normal olduğunu belirttim. donk için 850 de gayet normal bi rakam abartıyorsun

Telles satılırsa alacağımız bonservis ffp'ye dahil ediliyor mu ?

Yönetimin iç piyasada sağa sola teşekkür ederek kazıklanmak dış piyasada da belli menajerlerin getirdiği oyuncular harici herhangi bir planı yok zannediyorum.

Bjk bu bonus işini iyi oturttu.800 garanti vermek yerine 500+maç başı falan vermek daha mantıklı.Keske biz de bu tarz şeyler yapsak düşük maaş+ bonus
Bu şekilde yaparsak eğer oyuncuda bonuslari almak için canını dişine takarak oynamak zorunda kalır ve başarı gelir.

Performans odaklı sözleşme eninde sonunda tüm dünyaya yayılacak bu işi erken yapan kaymağini fazlası ile yer.
Kulübü de batmaz.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt