GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 206

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
206/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: "Biz Beşiktaş'a söz verdik. Beşiktaş'a Mensah transferinde bir sözümüz var. Galatasaray 10 milyon euro da verse bu iş olmaz." (A Spor/Taner Karaman)

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmaz tabi
Nasil olsa saldir kargam oley
IMG-20200815-WA0026.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz şimdi ilk 11i yine full yabancılarla doldurcaz diyelim de seneye sınırı indirirse bu lavuklar elimizde patlamaz inşallah aldıklarımız

Bu sene kulüpler istemediyse seneye de çözümü bulurlar çoğu takım yabancılarla uzun sözleşmeler yapıyorlar seneye düşecek gibi davranan kulüp ypk hele ki milli takım başarılı olmaya devam etsin kural filan konuşulmaz

Kaostan besleniyoruz.

Bu adamlar inanılmaz para alıyorlar. Çılgınca paralar. Neden? Nedir ki futbol? Futbol bir spor. Ve sonrasında bir iş. Bu önemi hakedecek ne veriyor futbol bizlere? Kazanma duygusu mu? Neyi kazanıyoruz? Kazandığımız şey ne? Salakça bir maça sevinip ertesi gün yine salakça bir maç için beklemek mi? Bilemiyorum toplulukların bu kadar değer verip de karşılık alamadığı başka bir olgu var mıdır?

Moder gibi no name adam alacaksan boyle olmaz menajerle yoklatir sartlari ogrenirsin butcen uygunsa 1 gunde gider alir gelirsin Galatasaray gibi takima polonya liginden adami dahi 1 gunde alamiyorsan birak git bu yonetimin gitmesini cok istiyorum is bilmezler ordusu

Moder gibi no name adam alacaksan boyle olmaz menajerle yoklatir sartlari ogrenirsin butcen uygunsa 1 gunde gider alir gelirsin Galatasaray gibi takima polonya liginden adami dahi 1 gunde alamiyorsan birak git bu yonetimin gitmesini cok istiyorum is bilmezler ordusu
Valla polonya marketi inanilmaz pahalandi. Bizim lig bile pahalandi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt