GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 208

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
208/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurt içi 3-5 transferi bildikleri için Di Marzio triplerine giren Ertan ve Yağız kadar itici muhabir görmedim. Ulan ikiniz de yalaka olduğunuz için sağ da sol da tanıdıklarınız var. Habercilik yaptığınız yok. Whatsapp üzerinden ‘abi var mı gelişme’ tarzı sorularla haber almaya çalışıyorsunuz.

Yağız’a gelince: belli ki şikecilerin mevcut yönetiminde yakından tanıdığı birileri var. Bakın görün, yönetimleri değiştiği an bu adam kenara çekilir. Görürüm ozamam muhabirliğini. Haber felan alamaz. Şu an bulunduğu ortam tamamen şans meselesi. Di Marzio yazıp duruyolar ulan Di Marzio’nun tırnağı olamazsınız ezik herifler.

Yurt içi 2-3 telefonla zaten istediğin haberi alırsın. Herkes alır. Eski duayen muhabirler isteseler transfer listesini öğrenirler ama uğraşmıyorlar, yaşlandılar artık ve bu tür işlere girmek istemiyorlar.

Öbür ikisi genç, aç köpek gibi sağ solu arıyorlar. Bizde ara sıra Rodop, Abdürrahimi arıyor ve ya Ali Naci soruşturuyor. Diğerleri uğraşmıyor.

Di Marzio artık kendisi değil, çalışanları çalıştırıyor.
derdin ne ya buna mı sıkıntı yaptın düzgün güvenilir bilgi veren 2 adam var zaten çok meraklısın nevzat dindara kalmaya sanırım

Doğruysa ocaka kadar laylaylom takılır falcao

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ocak ayından sonra Inter Miami'de de laylaylom takılır Falcao, bu saatten sonra Falcao'nun kendisini ispat etmeye ihtiyacı yok belli ki

Yani ben çok takımın futbolcusu gibi görmüyorum Falcao'yu ligin ilk yarsında 10 tane filan maça ya çıkar ya çıkmaz sonra da gidecekse gitsin çok umurumda değil bu saatten sonra

derdin ne ya buna mı sıkıntı yaptın düzgün güvenilir bilgi veren 2 adam var zaten çok meraklısın nevzat dindara kalmaya sanırım
Derdim yok. GALATASARAY’DA SON DAKIKA 🔥🔥🔥 yazıp 5 dakika sonrasında: Kaan Ayhan Sassuolu’da yazam adamla ne gibi derdim olabilir?

Ya da, Arda Galatasaray’da! yıllık 1 milyon euro garanti ücret alacak! haberini de unutmadım.

Sonuç: Arda 400 bin euro alacak.

Kardesim baska oyuncu bakacaksin hoca cikip gidenler gelenler olacak dedi sonra hop gene ayni adamlar sacmalikdan baska birsey degil
kardeşim giden olmayınca gelen olması da zor oluyo hany anlıyo musun
terim bekliodur fegu bel gitmesini de elde maaş ve ffp bütçesi oluşmasını. telles bile gitmedi hala..
terime deigl öncelik yönetime girmeli

Berna Gözbaşı: "Biz Beşiktaş'a söz verdik. Beşiktaş'a Mensah transferinde bir sözümüz var. Galatasaray 10 milyon euro da verse bu iş olmaz." (A Spor)

Derdim yok. GALATASARAY’DA SON DAKIKA 🔥🔥🔥 yazıp 5 dakika sonrasında: Kaan Ayhan Sassuolu’da yazam adamla ne gibi derdim olabilir?

Ya da, Arda Galatasaray’da! yıllık 1 milyon euro garanti ücret alacak! haberini de unutmadım.

Sonuç: Arda 400 bin euro alacak.
vay be 600 bin bilememiş yazıkk....

gs için son dakkaydı ve sansasyon yapıcak tabiiki kendi vizyonuna göre

ondan daha net ve garanti haber veren yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt