GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 241

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,4K
Sayfa
241/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada gördüğüm en büyük kolpacılardan:

Herkesin galasevgisi'nin paylaştığı baş harflerden Jakub Moder'i çıkarttığı dönemde bu da yazdı. Şimdi de gelmesi zor diyor ama ismi ilk paylaşmakla övünüyor.

kusura bakmayın böyle sayfaları paylaştığım için ama ordan burdan topladıklarını yazıp bi de övünenler görünce ayar oluyorum.

Büyük rezalet yaklaşıyor bunlar transfer yapmadıkları gibi yerlilere verdikleri parada resmen yolsuzluk dönüyor.

O paralar kimin cebine gidiyor.

Hani bir kulüp şirket batağa girmeye başlayınca son kuruşuna kadar talan edenler olur ya o hesap.

Kaçmadan son bir vurgun yapalım modunda adamlar.

Bu sene de nasıl olsa köy kasaba olmaz bizden deyip tüy diktiler üzerine.

Orta sahamız yok yahu en ufak transfer çalışması da yok.

Son dakika hangi leş oyuncuları peşkeş çekecekler bize diye bekliyoruz.

Oyuncu satamayan transfer yapamayan vasat bir yönetim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni transfer Arap ama Norvecte buyumus oranin tadini tuzunu almis sirf Gecmisi arap diye yargilamak cahilce bi durum.Belki adam onlar gibi disiplinlidir nerden biliyorsunuz su forum cekilmez hale gelmeye basladi yorumlarin hep ici bos, bos bos elestiriler.
Kardeş Belhanda'da Fransa doğumlu bir Arap. Yazdığın bilgi yüklü ve içi dolu iletiye göre (!) sırf Fransa'nın tadını-tuzunu aldı diye onu da kadroda tutmaya devam etmeliyiz. Adama dair disiplinli veya disiplinsiz tarzı bir kelam sarf etmedim. Mariano'dan sonra kesmeyeceği ve taraftarlar arasındaki Arap önyargısından ötürü keşke alınmasaydı tarzı bir beyanda bulundum. Ona buna cahil yaftasında bulunmadan evvel neyin, niçin yazıldığını idrak etmeye çalış.

o değilde bizim için son yıllardaki en önemli kozumuz hızlı kanat transferi yapmazsak hoca ilk 10 maçtan sonra ocak ayını işaret eder,ortasaha merkezi söylememe gerek yok çok çok önemli belhandalı ortasaha görmek istemiyorum isterse de bruyne,kante ikilisiyle oynasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt