Orasını bilmemde çocuk olduğu aşikar esoglunun.Ryan Babel: "Bazı teknik adamlar tüm oyunculara aynı davranarak iyi bir şey yaptığını zanneder. Sana çocukmuşsun gibi davranır. Halbuki, sen bir bireysin ve öyle konuşulması gerekiyor."
Ne demek istemiş bu dallama hocaya laf mı sokmuş.![]()
Çeyrek benim maaşım lan at kafasılan olm ayıp. adam çeyrek takar
Çok para istemiştir Elneny.Neden Elneny ile tekrar anlamadılar acaba fena da değil di. Ndiaye bitmiş TS de gördüğüm kadarı ile
Ryan Babel: "Bazı teknik adamlar tüm oyunculara aynı davranarak iyi bir şey yaptığını zanneder. Sana çocukmuşsun gibi davranır. Halbuki, sen bir bireysin ve öyle konuşulması gerekiyor."
Ne demek istemiş bu dallama hocaya laf mı sokmuş.![]()
Kardeş Belhanda'da Fransa doğumlu bir Arap. Yazdığın bilgi yüklü ve içi dolu iletiye göre (!) sırf Fransa'nın tadını-tuzunu aldı diye onu da kadroda tutmaya devam etmeliyiz. Adama dair disiplinli veya disiplinsiz tarzı bir kelam sarf etmedim. Mariano'dan sonra kesmeyeceği ve taraftarlar arasındaki Arap önyargısından ötürü keşke alınmasaydı tarzı bir beyanda bulundum. Ona buna cahil yaftasında bulunmadan evvel neyin, niçin yazıldığını idrak etmeye çalış.Yeni transfer Arap ama Norvecte buyumus oranin tadini tuzunu almis sirf Gecmisi arap diye yargilamak cahilce bi durum.Belki adam onlar gibi disiplinlidir nerden biliyorsunuz su forum cekilmez hale gelmeye basladi yorumlarin hep ici bos, bos bos elestiriler.
Jakub Moder'in mac performansi: