GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 250

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
250/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bazılarını cidden anlamıyorum

Neymiş Mensah'ı bile alamamışız

Yahu resmi olarak talip bile olmamışız neyin kafasındasınız kardeşim siz

Yalnızca futbolcu ile görüşmüşüz başka da bir şey yok ortada

Bu durumda nasıl elimizden kaçırmış oluyoruz

Talip olursun alamazsın anlarım da talip bile olmadığın bir futbolcuyu nasıl elimizden kaçırdık dersiniz

Az izan yaaa

Ben bu Mensah'a yapılan yorumlara ifrit oluyorum aga. Alsak niye aldınız der bir sürü arkadaş hocaya ve yönetime küfür gibi laflar söyler,şimdi ise Beşiktaş'a gidiyor bunu nasıl kaçırırsınız diye aynı yorumları yapıyorlar. Biraz dengeli olsak keşke.

Yahu renktaş Allah aşkına şöyle yorumlar yapmayın.Yapacaksanızda isim verin.
Ben görmüyorum böyle yorumlar.

gerçekten bende merak ediyorum.Bunu ciddi söylüyorum..bu kadar tezat yorumları bir kişide olsa görmek isterim.

İnş tiam da doğrudur.

Biz en babası Diagne'yi aldık sonuç ortada.
Emre Akbaba hükmederken aldık sonuç ortada.
Emre Kılınç sezonun kanat oyuncusu inş bişeyler görürüz.

Düşen takımın tek yönlü Mensahı, Orta sıranın abonesi Kasımpaşanın tiamı bunlar balon arkadaş transfer yapacaksan, avrupada oyuncu kıtlığımı var ? Yerli alacaksanda git gurbetçi al kaan ayhanı al, Türkiye liginden küçük takımların büyük oyuncularıyla bu işler olmaz.

Beni sinirlendiren şey günlerdir mensah moder isimlerini konuşmamız ve hiçbir gelişme olmaması adamlarda dün thiam'la ilgileniliyor bugün anlaşılıyor yarın imza atıyor transfer kalitesi olarak bahsetmiyorum yöneticin iş bitirici olacak birini alabileceksen bu zaten bellidir moder ismiyle uğraşıyoruz git sor kaç istiyorsun diye dön değerlendir bir teklif sun cevap al uygun değilse arada uçurum varsa kapat o defteri başkasına geç bu çok basit. Oyuncuya sorarsın gelmek istiyor musun ne kadar maaş istiyorsun der anlaşırsın veya anlasamzsın haftalardır neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil yok bi yoklamışız oyuncuyla anlaşmısız kulüp çok istiyormuş bilmem ne bu kadar gevşek transfer mi yapılır iki haftadır bir gelişme yok hala resmi teklif yapıldı haberleri yeni yeni geliyor onun da doğruluğu meçhul bunlar moderle bi ay daha oyalanırlar o arada bonaventura mendy falan herkes kaçar sonra da bizim elimiz boş kalır bunlar olmayan şeyler değil bu yönetim bize bu durumları yaşattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt