Metin Bakırören
Aslan Üye
ona bile verecek paramız yok ki nerdeyse cebimizden para çıkmayacaktı denecek seviyede bile değiliz yani,ayrıca şu karaktersiz mhy nin adını anmayalım gelmediği çok iyi oldu her açıdan..Sussololu kaan ayhan
ona bile verecek paramız yok ki nerdeyse cebimizden para çıkmayacaktı denecek seviyede bile değiliz yani,ayrıca şu karaktersiz mhy nin adını anmayalım gelmediği çok iyi oldu her açıdan..Sussololu kaan ayhan
ftnin transfer dönemi böyledirOyuncu sayısı artıyor ama kalite artmıyor
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir çöpü yolla üzerine para koy başka çöp alOrta saha transferinde yerli oyunculara dönme kararı alan Galatasaray Soner Aydoğdu için Taylan +500 bin euro teklif yaptı.Sonerle her konuda anlaşan sarı kırmızılı ekibin haftaiçi imzaları atması bekleniyor. ( @webaslan )
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mehmet ekiciyi alıyormuşuz rtsh.Niye herkes mutsuz kotu bir haber mi var?
Mutlu haber yok sadece. Daha doğrusu hiç haber yokNiye herkes mutsuz kotu bir haber mi var?
Kesinlikle katılıyorum ahtapot gibi adamdı söküp alıyordu topu ama önündeki 4 lü yanlış formasyon adamı günah keçisi yaptı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Moder ho o zamanmehmet ekiciyi alıyormuşuz rtsh.
lemina da geliyormuş
Kimse kabullenmek istemiyor ama Arda özlenmis
Ben bu Mensah'a yapılan yorumlara ifrit oluyorum aga. Alsak niye aldınız der bir sürü arkadaş hocaya ve yönetime küfür gibi laflar söyler,şimdi ise Beşiktaş'a gidiyor bunu nasıl kaçırırsınız diye aynı yorumları yapıyorlar. Biraz dengeli olsak keşke.