GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 248

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
248/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...
FB_IMG_1597590981972.webp

Orta saha transferinde yerli oyunculara dönme kararı alan Galatasaray Soner Aydoğdu için Taylan +500 bin euro teklif yaptı.Sonerle her konuda anlaşan sarı kırmızılı ekibin haftaiçi imzaları atması bekleniyor. ( @webaslan )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir çöpü yolla üzerine para koy başka çöp al

Süper transfer politikası

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Kesinlikle katılıyorum ahtapot gibi adamdı söküp alıyordu topu ama önündeki 4 lü yanlış formasyon adamı günah keçisi yaptı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ve kesigi yiyince kabullenemedi küstü.

Zaten onu Roma dan da şutlatan sey performansi degil asi davranislariydi. Herif hemen küsüyor, arizaya bagliyor!

Yoksa acayip bir herifti. Kesilene kadar herkes "Biz seni hakedecek ne yaptik" diye methiyeler düzüyordu burada.

Apoyu transfer işlere karıştırmak bariz hata. Adamın yararı takımın morali yüksek tutmak, oyuncuları iyi geçindirmek

Kim onu o duruma soktuysa elestirilmeli. Hoca dahil

Ben bu Mensah'a yapılan yorumlara ifrit oluyorum aga. Alsak niye aldınız der bir sürü arkadaş hocaya ve yönetime küfür gibi laflar söyler,şimdi ise Beşiktaş'a gidiyor bunu nasıl kaçırırsınız diye aynı yorumları yapıyorlar. Biraz dengeli olsak keşke.

Hiçbir durumdan hoşnut olmayan bi kesim var, katılıyorum. Fakat bu defaki tepki bjk'ye nasıl kaptırırızdan ziyade 10 günde %85 ilerleme katettiğimiz Mensah'ı kargaların 2-3 günde İstanbul'a getirmesi. Geçen basın toplantısında da bizim başkan, muhabirlerin Albayrak'a soru soracağı sırada ''Mensah'ı soracaklar'' diye transfer sanki bitmiş gibi konusunu açmaya çalıştı. Son olarak bir de bjk'nin oyuncuyu 500 bin euroya satın alma zorunluluğu olmadan(söylenenlere göre) kiralaması ile insan ister istemez bi açıklama bekliyor. Önce mhy şimdi mensah işi okadar dengesiz ilerledi ki taraftarın da dengesi şaştı. Yoksa Mensah'ı alamadık diye karalar bağlayan yoktur heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt