GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 246

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
246/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle boşta 1.85-1.90'lık 25-28 yaş dolaylarında siyahi bir önlibero... Toure, Sissoko fizikli...

Geçen sezon Belçika liginde kendini fazlasıyla geliştiren Frank Boya vardı, bu sene bedavaya Royal Antwerp aldı. Kendisini burada da gösterirse artık Fransa veya Premier league uzakta kalmaz. Adam bildiğin fakir Casemiro gibi, aynı tipte oyuncu. Top geçer adam geçmez misali. Buraya yazmıştım sezon sonunda fakat bir hafta kalmadı yine Belçika ligine transfer oldu.
Link:
Bedava gitti

Ben bu Mensah'a yapılan yorumlara ifrit oluyorum aga. Alsak niye aldınız der bir sürü arkadaş hocaya ve yönetime küfür gibi laflar söyler,şimdi ise Beşiktaş'a gidiyor bunu nasıl kaçırırsınız diye aynı yorumları yapıyorlar. Biraz dengeli olsak keşke.

Mensah transferine baştan beri karşı biri olarak konuşayım.. başkan basın toplantisinda muhabirlere şakayla karışık mensahi sorarsınız dedi (Albayraka).. yani koca GS başkanı bunu dillendiriyorsa o adamı alacak Kayseri başkanı doğru düzgün teklifimiz bile olmadığını açıkladı.. boyle saçma iş olmaz arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt