Tuna Köse
İmparator
ffp yokken de bitireceklerinden şüpheliyimffp varken bu yönetim bi bok beceremez
ffp yokken de bitireceklerinden şüpheliyimffp varken bu yönetim bi bok beceremez
Bu tarz olayları yapıcaklar zaten kesin.Seneye bitiyorda. Gecen seneler yaptigin gibi yap bari.
Babel 3 mio mu aliyor! Fulham istiyor herifi kirala adamlara, 3 mio versinler sana , sen maasini ödemeye devam et. Ffp de 3+ gözüksün. Vs vs.
Seneye bittiğinde muhtemelen ilk sokağa çıkma yasağı öncesi Luppo alan dayı gibi sağa sola atlarızSeneye bitiyorda. Gecen seneler yaptigin gibi yap bari.
Babel 3 mio mu aliyor! Fulham istiyor herifi kirala adamlara, 3 mio versinler sana , sen maasini ödemeye devam et. Ffp de 3+ gözüksün. Vs vs.
İkinci yarı seyircili oynama ihtimali varsa çok büyük bir ihtimalle biz derbilerin tümünü ligin ilk yarısında evimizde seyircisiz oynarız. Bu şerefsizlerden böyle bir tezgah bekliyorum.Fikstür 20 ağustosta cekiliyomus. Derbilere ayar cekilir yine. Fb ile ilk deplasmanda oynayariz ins. Genelde ilk maclar hep iceride oluyor
kiralık oyuncu almayalım bencede millet pilot takım misali bizde izleyip begenirlerse hemen almaya calısıyorlarKiralik oyuncu gelmesin artik. Her sene şampiyon bile olsak bastan kadro kuruyoruz. 2 tane polonyali adami da ikna etsinler bir zahmet
Şöyle boşta 1.85-1.90'lık 25-28 yaş dolaylarında siyahi bir önlibero... Toure, Sissoko fizikli...
raporlandıOrta saha transferinde yerli oyunculara dönme kararı alan Galatasaray Soner Aydoğdu için Taylan +500 bin euro teklif yaptı.Sonerle her konuda anlaşan sarı kırmızılı ekibin haftaiçi imzaları atması bekleniyor. ( @webaslan )
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bu Mensah'a yapılan yorumlara ifrit oluyorum aga. Alsak niye aldınız der bir sürü arkadaş hocaya ve yönetime küfür gibi laflar söyler,şimdi ise Beşiktaş'a gidiyor bunu nasıl kaçırırsınız diye aynı yorumları yapıyorlar. Biraz dengeli olsak keşke.