Umut Öfkeli
10 Numara!
Zaten en fazla 5-6 milyona mı ne satışları olmuş teklifler doğruysa olur heralde bu iş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kiralama Bedeli 2 Mio €
Satin Alma 4 Mio € .
Böyle olur gibi ...
Zaten en fazla 5-6 milyona mı ne satışları olmuş teklifler doğruysa olur heralde bu iş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ME ?Aldigim duyumlar dogruysa muthis takim kuruyoruz. Isim vermiyeyim ama bas harflerini vereyim
LM
CR
KdB
WN
Çok şişirmişler ya.
O parayla daha iyi oyuncu alirsin, ozellikle de brezilya liginden.
Adamlarin basinda iq seviyesi 120 falan biri var demekki bizde kimse yok sportif direktor kesinlikle gelmeli boyle saldim cayira gidiyoruzlech poznan bile hemen yerine adam bakmış bizde satıp 6 ay sonra oyuncu alıyoruz sebebi de yerine oyuncu alırsak oyuncuyu satamayız kafası
Hangi diomande sorun orası.Moder yerine Diomande'yi tercih ederim
Kevin De Bruyne, Premier League’de yılın oyuncusu seçildi.
35 maç
13 gol
20 asist
Rize'deki adami onerecek degilim renktas biliyorsun hangi Diomande oldugunuHangi diomande sorun orası.

Hazir bir Lemina fark yaratir ama fazla para verilmemeli. Gelecekse hemen gelmeli yine lig basladiktan sonra gelecekse gerek yok.
O yok
Ben olsam callejon'a çökerdim müthiş bir adamEkli dosyayı görüntüle 89465
(Piyasa değeri en yüksek 15 isim serbest kalan oyuncular olarak)
Gerci Cavani sanirim Benfica ile anlasmis ama gerisi bosta.
Yaw baskan demedi mi Leminayi teknik ekibimiz dusunmuyor .diye kimseyi bulamazlarsa alin ulan leminayi bari bi kac mac ondan yararlanayim der Aynisi Diagne icin gecerli ellerinde yuklu bi bonservis geliri var kimseyi alamadilar alin ulan Diaagneyi beceriksizler Adam gol krali olucak zaten ,en azindan satarsiniz diye dusundu onuda beceremediler .Hocanin sezon icinde yaptigi hatalar var mi var ama Bu Yonetim ile 2 sampiyonluk kazanmasi bile mucize .Canim taraftarim gelmis yonetim yerine Hocaya laf sokmaya calisiyor.Hoca Eren ve Serdar'i sakatliklarindan dolayi sutlamisti, eger ciddi ciddi Lemina'yi istiyorsa o zaman Fatih Terim'in oldugu yerde adalet yoktur