GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 245

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,4K
Sayfa
245/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Christian Cueva: "2017'de Galatasaray'dan teklif aldım. Ritim yakalamıştım ve o dönemde ayrılmak benim için doğru olmazdı. Şimdi, Türkiye için doğru zamandı."

Yaw baskan demedi mi Leminayi teknik ekibimiz dusunmuyor .diye kimseyi bulamazlarsa alin ulan leminayi bari bi kac mac ondan yararlanayim der Aynisi Diagne icin gecerli ellerinde yuklu bi bonservis geliri var kimseyi alamadilar alin ulan Diaagneyi beceriksizler Adam gol krali olucak zaten ,en azindan satarsiniz diye dusundu onuda beceremediler .Hocanin sezon icinde yaptigi hatalar var mi var ama Bu Yonetim ile 2 sampiyonluk kazanmasi bile mucize .Canim taraftarim gelmis yonetim yerine Hocaya laf sokmaya calisiyor.
FT ile ilgili bir durum yok onlar taraftar değil taraftarcık.

Her transfer dönemi ayrı hikaye.

Dünyada ki bütün takımlar bizim yöneticilerin iq seviyesini çözmüş,yada menajerler söylüyor bunlara çakın diye.
Lech poznan mesela adamlar italya,ingiltere gibi liglere 3-5 milyona iyi oyuncularını verir bize gelince 8-10 ister bizim kerizlerden.

GSC administratorü @Alper Altun Galatasaray’la, onun transfer dinamiği ile dalga geçmiştir. Tarihe not düşülmesi gerekir. İyi günler.

FBDF18B1-98E8-4B56-B57A-4CF348E869B1.webp

İnşallah satılır ama velev ki olmadı, paragöz biri olduğundan ve son senesi olmasından mütevellit Belhanda Bey bu sene kendisini daha değerli yapacak bir performans yaparak bizi şaşırtır mı acaba

Malum imza parası hikayesi

Yaw baskan demedi mi Leminayi teknik ekibimiz dusunmuyor .diye kimseyi bulamazlarsa alin ulan leminayi bari bi kac mac ondan yararlanayim der Aynisi Diagne icin gecerli ellerinde yuklu bi bonservis geliri var kimseyi alamadilar alin ulan Diaagneyi beceriksizler Adam gol krali olucak zaten ,en azindan satarsiniz diye dusundu onuda beceremediler .Hocanin sezon icinde yaptigi hatalar var mi var ama Bu Yonetim ile 2 sampiyonluk kazanmasi bile mucize .Canim taraftarim gelmis yonetim yerine Hocaya laf sokmaya calisiyor.
Yem dedik yem, inanmadınız. Piyasayı trollüyorlar

---------------- Fatih -----------

Omar Luyindama Sarr Saracchi

---------------- Lemina --------

Feghouli Belhanda Mendy XXXX

---------------- Falcao ---------

Feghouli ve Belhanda gitmiyorlar, gitmezler de...

En azından Lemina'ya bu sene bir şans daha verilmeli diye düşünüyorum ama kampa hemen gelmesi şartı ile. Yoksa geçen seneden farklı olmaz durum.

İnşallah satılır ama velev ki olmadı, paragöz biri olduğundan ve son senesi olmasından mütevellit Belhanda Bey bu sene kendisini daha değerli yapacak bir performans yaparak bizi şaşırtır mı acaba

Malum imza parası hikayesi

O gamsız bedevi istese de bir şey yapamaz, kimseyi şaşırtamaz. Bu sene veya seneye bir Arap takımına bonservissiz imza atar.

3.5 hafta ligin ilk maci var
Halen os + bi hizli kanat eksik. Ulan 3 oyuncu.. 3 oyuncu lazim sadece. Kira+ opsiyon yapin seneye alinir ya da duruma daha rahat balkilir ffp yok diyd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt