Halil Vurucu
Berlin Panteri
Bilmiyorum, isim verirsem fiyati artarMessi ve ronaldo tamam
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum, isim verirsem fiyati artarMessi ve ronaldo tamam
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onyekuru zu başakBu arada sıra Trabzon veya Başakşehir'de.
Abdürrahim onlara da oyuncu kaptıracaktır şüphesiz.
Ben biliyorum da bizim yönetime desek rizedekine atlarlarRize'deki adami onerecek degilim renktas biliyorsun hangi Diomande oldugunu![]()
Reis, bugun çatacak konu bulamadin mi? Bak, Lemina'yi alacagizKardeş fifa'yi kapat biraz uyu istersen
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Lemina yı giç izlemedin sanırım.. Ayrıca karşılaştırma da yapmadım.. Yorum yaptımMensah ile Lemina yı nasıl karsilastirabiliyorsun . Mensah topu hızla ileriye taşıyabilen dinamik bir oyuncu . Bizim de orta sahada en büyük ihtiyacımız buydu
FT ile ilgili bir durum yok onlar taraftar değil taraftarcık.Yaw baskan demedi mi Leminayi teknik ekibimiz dusunmuyor .diye kimseyi bulamazlarsa alin ulan leminayi bari bi kac mac ondan yararlanayim der Aynisi Diagne icin gecerli ellerinde yuklu bi bonservis geliri var kimseyi alamadilar alin ulan Diaagneyi beceriksizler Adam gol krali olucak zaten ,en azindan satarsiniz diye dusundu onuda beceremediler .Hocanin sezon icinde yaptigi hatalar var mi var ama Bu Yonetim ile 2 sampiyonluk kazanmasi bile mucize .Canim taraftarim gelmis yonetim yerine Hocaya laf sokmaya calisiyor.
Yem dedik yem, inanmadınız. Piyasayı trollüyorlarYaw baskan demedi mi Leminayi teknik ekibimiz dusunmuyor .diye kimseyi bulamazlarsa alin ulan leminayi bari bi kac mac ondan yararlanayim der Aynisi Diagne icin gecerli ellerinde yuklu bi bonservis geliri var kimseyi alamadilar alin ulan Diaagneyi beceriksizler Adam gol krali olucak zaten ,en azindan satarsiniz diye dusundu onuda beceremediler .Hocanin sezon icinde yaptigi hatalar var mi var ama Bu Yonetim ile 2 sampiyonluk kazanmasi bile mucize .Canim taraftarim gelmis yonetim yerine Hocaya laf sokmaya calisiyor.
İnşallah satılır ama velev ki olmadı, paragöz biri olduğundan ve son senesi olmasından mütevellit Belhanda Bey bu sene kendisini daha değerli yapacak bir performans yaparak bizi şaşırtır mı acaba
Malum imza parası hikayesi
ffp varken bu yönetim bi bok beceremez3.5 hafta ligin ilk maci var
Halen os + bi hizli kanat eksik. Ulan 3 oyuncu.. 3 oyuncu lazim sadece. Kira+ opsiyon yapin seneye alinir ya da duruma daha rahat balkilir ffp yok diyd
Seneye bitiyorda. Gecen seneler yaptigin gibi yap bari.ffp varken bu yönetim bi bok beceremez