GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 263

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
263/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerin aldığı her oyuncu için "Yazıklar olsun, biz bunu nasıl kaçırdık, beceriksiz yönetim" şeklinde yorumlar yazanlara yuh diyorum. Ligin en kaliteli yabancılarına ve hocasına sahip bir takımız. Orta sahaya 2 tane transfer yapılması gerektiğini sadece bu zeki adamcıklar biliyor.
Guzel kardesim ayni adamlari sen almak istiyorsun alamiyorsun sıkıntı burada. daha sonrada oyuncular sozunde durmadi o suclu bu hain o dusman diyip is yapiyorsun

Fatih hocamıza ve yönetimimize güveniyoruz. Bu sesi
Guzel kardesim ayni adamlari sen almak istiyorsun alamiyorsun sıkıntı burada. daha sonrada oyuncular sozunde durmadi o suclu bu hain o dusman diyip is yapiyorsun
Mert Hakan sözünde durmadı. Bunda yönetimin ne suçu var. Ayrıca Mensah a Galatasaray ın hiç teklif vermediğini de zaten Kayseri başkanı dedi.

2-3 milyona zor mu bulursun? Avrupa futbolunu demek ki iyi takip etmiyorsun. 2-3 milyona alinan yetenekli genc oyunculardan uzun bir liste yazabilirim.

+ seneye FFP bitiyor Luyindama formulu ile de oyuncu alabilirsin. Bizimkiler yurt disindan oyuncu almayi beceremiyor.

Eskisi kadar çok fazla takip ettiğimi söyleyemem..
Ama bu konuda yorum yapmak için çokda takip etmeye gerek yok.
az çok piyasayı biliyoruz.
Oyuncu sayarsın ama ne kadar yeterli..

Rakiplerin aldığı her oyuncu için "Yazıklar olsun, biz bunu nasıl kaçırdık, beceriksiz yönetim" şeklinde yorumlar yazanlara yuh diyorum. Ligin en kaliteli yabancılarına ve hocasına sahip bir takımız. Orta sahaya 2 tane transfer yapılması gerektiğini sadece bu zeki adamcıklar biliyor.
Evet sadece biz biliyoruz orta sahaya transfer yapilacagini beceriksiz yönetim bilmiyo forvet almayi bilmedikleri gibi yedek stoper almanyi bilmedikleri gibi orta sahayida bilmiyolar

Katılıp katılmamak sizlerin bileceği bir olay. Yakın tarihte Galatasaray ın en başarılı başkanına sahibiz. Mali ve sportif açıdan başarıları ortada. Rakiplerimizden büyük kuşlara bakınız. Paralı başkanlarına bu kadar rezilliklerine rağmen ses çıkarmıyorlar. Cebinden harcadığı ve araştırılması gereken yurt dışı transferlerine bakınız. Allahyar adlı oyuncularına Ukraynadan transfer teklifi var. Geçen sene ki Elijf transferi, bu sene ki Muriqi transferi İtalya ya oluyor. Tesadüf mü? 🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri