GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 265

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
265/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensah için ortalığı karıstırıp bjk’ye kitlemek güzel oldu , muriqi’de de ortalığı karıştırdık hoşuma gidiyor alamasak bile fiyat yükselttirmek.

transferlerin yapilmamasi tercih degil plansizlik ve basarisizliktir, yönetim her yil bizi kandirip sonrasinda özür dilemesine alistirdi ve bu senede ders cikarmayip söz verip üstelik bana göre alt siralarda ligi tamamlayip, dogru transferlerle görüsmeye basladik, anlastik kampa yetisecek yalanlarindan biktim ben, yeter artik bu showlarina dur demeliyiz!!!

TRT SPOR ÖZEL | FC Mariupol, Allahyar Sayadmanesh için Fenerbahçe’ye resmi teklif yaptı.

Ukrayna 1.Ligde oynuyor takim.
350.000 € en fazla ödedikleri bonserviz!

Boluspor V2 Reloaded mi ?

Adam PTT‘de 7 Mac yapti, bunu kim alir, niye alir ve niye Bonserviz verir.

Vallah cok pis koku aliyorum, Ali Koc ve Fenerbahce yine sike yapacaz.

Oha LAN .

Ben sadece Galatasaray başkanının sözüne ve Fatih Terim in duruşuna bakarım.
Fazla bakma onlarin lafina baskan cikti hoca lemina istemiyo dedi simdi ali naci ile haber yoluyo lemina cok iyi indirim yapti görusuyo GS diye bu yönetim transfer konusunda beceriksiz bunu kabulenmek gerek renktasim ikimizde GALATASARAY iyiligi icin tartisiyoruz burda unutma bunu

Leminanın tekrar takıma katılması olumlu. Geçen sene psg ve reale karşı içeride tek başına orta sahayı tutmuştu.
lol.gif

Yaaa adam sakat sakat lig başladıktan sonra kamp görmeden ameliyatlı bir şekilde gelmiş pandemi dönemine kadar 5 maç kaçırmış abarttıkça abartıyorsunuz bu adama marsilya 4 juve 10 southampton 18 milyon euro para saymış 26 yaşında istemezük. Geçen sene fb deplasmanında oynayamayacak diye karalar bağlıyorduk çabuk unutuyorsunuz.
Screenshot_2020-08-16-22-10-40-582_com.android.chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri