Sakat seviyoruzleminayi isteyenler niye istiyo
Sakat seviyoruzleminayi isteyenler niye istiyo
99999999 mil. € harcama limitimiz olsa bir nane olacağı yok transferleri tek başına Abdürrahim Albayrak bitirmeye çalışıyor kasada 1 kuruş para yokBir transfer çalımı daha yedik.
Güya en yüksek limit bizde. Bjk nasıl transfer yapıyor? Hangi cesaretle? Gerçekten ilginç. Yönetim ince eleyip sık dokumalı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biri banko aytacAli Naci'ye gore by show haric 2 orta saha daha alinacak
Tamam, bonservis vermeyeceğin, yerli ve güven verecek bir kaleci söyle o zaman.Fatih Öztürkten Neure getiren sizsiniz ben öyle bisey demedim.Ayrıca arayıp bulduktan sonra Fatih Öztürkten iyi 50 tane kaleci bulursun.Yani bunu bari savunmayın komik oluyor.
Albayrak'a çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Adamın zaten sağlık problemleri var ve tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor. Koskoca yönetimde 2. bir kişi yok iş yapan iş bitiren.
Şükrü Hanedar denen yetersiz bir eleman var ne halt yediği belli değil. Whatsapp üzerinden transfer yapmaya çalışan sanal alem elemanı. Gerek MHY transferinde süreci ağzına yüzüne bulaştırması gerekse mensah transferinde tabiri caizse Mensahı Whatsapp üzerinden ayartmaya çalışması kabul edilemez. Koskoca GS kulübü geleneklerine aykırı bir durum.
Ben niye gittimi dedim gitmesi dogruydu ama burdaki son sezonunda itin g...e sokup cikarildi kronik sakat diye simdi aynisi falcao ve lemina ya yapiliyor bir sezonda bir oyuncu kronik muzmin sakat olarak ilan edilemez ayni yerden ayni sakatligi birden fazla gecirmesi gerekirAdam gitmek istiyorum diyordu ve son senesiydi.Bedava mi gitseydi
Babel ve Feghouli gitmezse zor