GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 271

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
271/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir transfer çalımı daha yedik.
Güya en yüksek limit bizde. Bjk nasıl transfer yapıyor? Hangi cesaretle? Gerçekten ilginç. Yönetim ince eleyip sık dokumalı.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
99999999 mil. € harcama limitimiz olsa bir nane olacağı yok transferleri tek başına Abdürrahim Albayrak bitirmeye çalışıyor kasada 1 kuruş para yok

STSL sınırları dışından zaten oyuncu alamıyorduk da artık ülke içinden bile futbolcu alamıyoruz

Fatih Öztürkten Neure getiren sizsiniz ben öyle bisey demedim.Ayrıca arayıp bulduktan sonra Fatih Öztürkten iyi 50 tane kaleci bulursun.Yani bunu bari savunmayın komik oluyor.
Tamam, bonservis vermeyeceğin, yerli ve güven verecek bir kaleci söyle o zaman.
Bonservis veremiyorsun sıcak para yok şu an, zaten olsa bütün masalardan kalkmayız.
Yabancı alamazsın hem uzun sözleşme isterler hem döviz kurunda maaş. Üstelik muslera dönünce otomatik tribüne çıkacak.
Ayrıca sene sonunda bu 2 yabancı kaleciden birinden kurtulmaya çalışacaksın.

Sağlık sorunları olduğu doğru+korona oldu. Bu yüzdende bu dönem transferle fazla uğraşamıyor gibi. Peki koskoca camiada uğraşacak başka kişiler yada profesyoneller yokmu. Son yılların en rezil transfer dönemini yaşıyoruz.
Albayrak'a çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Adamın zaten sağlık problemleri var ve tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor. Koskoca yönetimde 2. bir kişi yok iş yapan iş bitiren.

Şükrü Hanedar denen yetersiz bir eleman var ne halt yediği belli değil. Whatsapp üzerinden transfer yapmaya çalışan sanal alem elemanı. Gerek MHY transferinde süreci ağzına yüzüne bulaştırması gerekse mensah transferinde tabiri caizse Mensahı Whatsapp üzerinden ayartmaya çalışması kabul edilemez. Koskoca GS kulübü geleneklerine aykırı bir durum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lemina ligin en iyi orta sahası idi oynadığı maçlarda, çok maç kaçırdı risk aldık ama risk alacak maliyete anlaşmış olabiliriz. Bu sene kamp yaparsa daha fazla maç oynar diye düşünüyorum. Yanına yakup moder gelirse çok modern bir orta sahamiz olur. Belhanda giderse bir orta saha daha aliriz yoksa zor. Seri bizim lige pek uygun değil çok yumuşak kaldı. Maliyeti yüksekse hıc gerek yok o işe girmeye.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri