GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 279

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
279/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok mu büyük takimlarin ikinci takiminda yetenekli genc orta sahalar? Öyle oyunculari kiralik bedelsiz ve 1 milyondan düsük maasla kiralama sansimiz olur bari. Baska adam getiremeyecek bunlar

Fbjkli kayseri baskaninin, bjkli yonetici ile is ortagi da olan bi baskanin 1 seneliğine bjkye hediye ettigi,Galatasarayin teklif bile yapmadigi soylenen yetenekli ama disiplinsiz ve Galatasaray kalibresinin altinda bi futbolcu icin kopan yaygara,bjk medyasinin bu cok gereksiz messi aldik hülyalarında gezmesi ve taner karaman denen herifin kendi kafasinda uydurdugu Galatasaray -mensah senaryosu oyununa düşüp Galatasaray taraftarinin bu çapsızlarla mesgul olmasi skandaldir.

Bugünkü Sevilla'ya bizdeki Seri'yi al koy "Seri gibi adamı verdik bak nasıl oynuyor" deriz. Lemina'yı koy "Lemina gibi adamı verdik bak nasıl oynuyor" deriz. Yapı ve kadronun diğer kısımları işleyince oyuncular kalitesini tam gösterecek alan buluyor.

Biz ilk yarı aşırı ağır bi takım kurduk, ileri gidemedik. Fernando olsa bunun değişeceğine inanan varsa saygı duyarım. Ben hiç inanmıyorum. Savunma desen zaten en az gol yiyen takımdık.

İkinci yarı ise çok iyi seri yakalamıştık ama sonra zaten pandemi girdi, sonrasında da tam kadro olamadık ki. Muslera, Luyindama, Marcao, Mariano, Lemina, Falcao, Andone, Feghouli. Hepsi bu periyotta belli maçlarda takımı eksik bıraktılar. Fernando kaliteli bir oyuncu ama sezon başında Fernando gidişini aratan kalitede bir kadro kurmadık. Kaliteli ama yanlış bir kadro kurduk. Fernando kalsa da değişen bir şey olmayacaktı o süreçte maalesef.

Fbjkli kayseri baskaninin, bjkli yonetici ile is ortagi da olan bi baskanin 1 seneliğine bjkye hediye ettigi,Galatasarayin teklif bile yapmadigi soylenen yetenekli ama disiplinsiz ve Galatasaray kalibresinin altinda bi futbolcu icin kopan yaygara,bjk medyasinin bu cok gereksiz messi aldik hülyalarında gezmesi ve taner karaman denen herifin kendi kafasinda uydurdugu Galatasaray -mensah senaryosu oyununa düşüp Galatasaray taraftarinin bu çapsızlarla mesgul olmasi skandaldir.
soluksuz okudum bi nebzede

Son olarak mensahin kayseride gordugu sari ve kirmizi kartlar cok diyolardi,bu buyuk sorun.8 numarada bi belhandayla daha uğraşmanin anlami yok

IMG_8363.webp

Lemina tekrar alinir mi bilmiyorum, ama bizim orta sahaya topa vurmasini bilen, calim atmasini beceren, duran top kullanmasini bilen ve en onemlisi gol atabilecek bir orta saha lazim. Suanki kadromuzda boyle bir oyuncu yok, Belhanda'dan o yuzden kurtulmamiz lazim boylece onun yerine bu saydigim ozelliklere sahip biri getirilmeli.

bu profilde listemizde Mehmet Ekici var

Bugünkü Sevilla'ya bizdeki Seri'yi al koy "Seri gibi adamı verdik bak nasıl oynuyor" deriz. Lemina'yı koy "Lemina gibi adamı verdik bak nasıl oynuyor" deriz. Yapı ve kadronun diğer kısımları işleyince oyuncular kalitesini tam gösterecek alan buluyor.

Biz ilk yarı aşırı ağır bi takım kurduk, ileri gidemedik. Fernando olsa bunun değişeceğine inanan varsa saygı duyarım. Ben hiç inanmıyorum. Savunma desen zaten en az gol yiyen takımdık.

İkinci yarı ise çok iyi seri yakalamıştık ama sonra zaten pandemi girdi, sonrasında da tam kadro olamadık ki. Muslera, Luyindama, Marcao, Mariano, Lemina, Falcao, Andone, Feghouli. Hepsi bu periyotta belli maçlarda takımı eksik bıraktılar. Fernando kaliteli bir oyuncu ama sezon başında Fernando gidişini aratan kalitede bir kadro kurmadık. Kaliteli ama yanlış bir kadro kurduk. Fernando kalsa da değişen bir şey olmayacaktı o süreçte maalesef.

Sorun Mensah'ı kaptırmak değil aslında, kaptırılan oyuncuların yerine hala kimseyi koymamış olmak. Deseler ki Mensah'ı alamadık pahalı geldi B planı şu oyuncuyu düşük maliyetle alıyoruz. Şimdikinin %20'si olmazdı yangın. Mensah zaten soru işareti idi çoğu kişi için.

Son olarak mensahin kayseride gordugu sari ve kirmizi kartlar cok diyolardi,bu buyuk sorun.8 numarada bi belhandayla daha uğraşmanin anlami yok
Bjk yi şampiyonlar ligine götürmek için bi taraftarını yırtan tff ve mhk hakemleri bjk deyken bu adama kolay kolay kart çıkarmaz. Her maç bilek kırmaya oynayan atibaya nasıl çıkarılmıyorsa mensahta da olmaz. Önemli olan bu hainlerin türk futbolundan kurtulması gerekli. Seyircisiz maçlarda bunları daha kolay yapabiliyorlar. Bu yılda seyircisiz olacağını düşünürsek transferler beni heyecanlandırmıyor renktaş

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri