GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 280

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,4K
Sayfa
280/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk maci dk 5

1581956240298-lemina.jpg

Lemina tekrar alinir mi bilmiyorum, ama bizim orta sahaya topa vurmasini bilen, calim atmasini beceren, duran top kullanmasini bilen ve en onemlisi gol atabilecek bir orta saha lazim. Suanki kadromuzda boyle bir oyuncu yok, Belhanda'dan o yuzden kurtulmamiz lazim boylece onun yerine bu saydigim ozelliklere sahip biri getirilmeli.
Moder yani

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

taner karamanın aracılığıyla çalım hikayesi yazıp transferi bitirdiker. Taner %80 dediği transfere 12 sonra sonra %51 bjk demeye başladı. Yönetim artık çıkıp bi açıklama yapması lazım. Ortada bi oyun varsa pısırık pısırık beklemek yerine tanerede kayseriyede ağzının payını vermesi lazım. Belki yarın başkan bir şeyler der bakalım

Alabileceğimiz ve bize en uyacak orta saha Bonaventura bonserviside yok 3 sene rahat götürür keşke ansızın gelse. Yıllık 2 milyon civarına olur bence 1 de imza parası olur yıllığına ekleriz çok iyi olur keşke olsa.

Ali Naci Küçük:
"Galatasaray, Lemina ile birlikte iki orta saha oyuncusu transferi planlıyor.''
Transfer gidişatını belirleyecek isimlerden biri Belhanda"
"Feghouli'nin kalma ihtimali daha yüksek."

taner karamanın aracılığıyla çalım hikayesi yazıp transferi bitirdiker. Taner %80 dediği transfere 12 sonra sonra %51 bjk demeye başladı. Yönetim artık çıkıp bi açıklama yapması lazım. Ortada bi oyun varsa pısırık pısırık beklemek yerine tanerede kayseriyede ağzının payını vermesi lazım. Belki yarın başkan bir şeyler der bakalım
O taner gebeşi zaten tinercinin önde koşanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri