ölme essegım ölme
levi garcia.
99 dogumlu, trinidad tobagolu.
sag ve sol kanat oynayabiliyor.
israil liginde Beitar Jerusaleme gecen yıl 600 bin euro bonservisle transfer oldu.
surati, driblingi, sutu ve fizigi cok iyi.
kacırılmamalı.
Lemina ve seri'de fiyat dusurmek icin mensahla ilgilendikAga sayfalarca yazildi ne Ekici'ymis ne Aytac'mis be.
Bu topcularin yerine altyapidan oynat daha iyi bence.
Lemina geldi Seri gelmesin artik, zaten Fulham bu sene EPL'de oynatmak istiyormus.
Mendy ve Bruma gelsin istiyorum.
levi garcia.
99 dogumlu, trinidad tobagolu.
sag ve sol kanat oynayabiliyor.
israil liginde Beitar Jerusaleme gecen yıl 600 bin euro bonservisle transfer oldu.
surati, driblingi, sutu ve fizigi cok iyi.
kacırılmamalı.
Bizim yonetim o kadar zeki mi?Lemina ve seri'de fiyat dusurmek icin mensahla ilgilendik
3 orta saha alinacak biri oos olacak duruma gore 4 olabilir (genc bonservisli biri gelirse)
Cok dert etmeyin
Kasımpaşa da flan oynaması lazım bizimkilerin sulanması icinÇok kalite topçuymuş o çevikliğine rağmen fiziğide çok güçlü oyun aklıda iyi sayılır adamlar buluyor getiriyor ayni ligden nwakaame gibi bir kaliteyi ki yaş olarak çok daha küçük bu arkadaş tutarsa iyi fiyata okuturuz ama bizimkilerin tanıdığını sanmıyorum bu adamı yine bi anadolu çöpüne sulanıyorlardır
Yalnız o dörtlünün üçü 6 numara...Bizim yonetim o kadar zeki mi?
Insallah dedigin gibidir.
Lerma, Lemina, Mendy, Moder
Bu 4'lunun 3'u gelse nasil olur?
isimlerı benzer dıyemıLemina gelecekse lerma gelmez.
Bizim yonetim o kadar zeki mi?
Insallah dedigin gibidir.
Lerma, Lemina, Mendy, Moder
Bu 4'lunun 3'u gelse nasil olur?
Ben de Jennifer Lopez ile ilgileniyorumGalatasaray,Watford'un ortasahası 27 yaşındaki Abdoulaye Doucoure ile ilgileniyor.( via @Haluk_Yurekli )
okuyamadım ya la ¡Guzel olur gibi duruyor
Ama oynamadan bilemeyiz
Lemina seri nzonzi de guzel duruyordu
Banegayi istemeyenler vardi
isimlerı benzer dıyemı
Benim kendimi ifade etmek icin dusunerek yazip 3-4 dakikami ayirdigim mesaji bir cikip hicbir yanlisi olmamasina ragmen . yazarak editliyorokuyamadım ya la ¡
editlenmiş