GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 291

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,3K
Sayfa
291/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri ,lemina,onyerkuru , onyekuru , seri, lemina başka birşey bilmiyoruz hep aynı kişiler kapatın scout departmanını ne işe yarıyorlar bu oyuncuları almak için scout ekibine gerek yok bu forumdaki herkez biliyor bu oyuncuları

1597643395338.webp

Bugün gazetelere bir göz gezdirdim. İki gazete Mehmet Ekici'yi istediğimizi yazmış. Sinyor Terimin oyuncuyu istediği, oyunun da fedakarlık yapabileceğini yazmışlar. Maç başı teklif yapılacakmış.

Despodov ismi geçiyor. Satın alma opsiyonlu kiralık istemişiz.

Onyekuru ile tekrar ilgilendiğimiz yazılmış. Başakşehir kulubü de ilgileniyormuş.

Bu erzincandan aldığımız kerem için 1 aylık deneme süresi olduğu, eğer 1 aylık süreci geçerse sözleşme imzalanacakmış. Haberi yapan Mehmet özcan

En bomba haber ise (3 gazetede gördüm) kampın yıldızı Diagne imiş. Savunma oyuncularına top göstermiyormuş. Teknik heyet çok memnunmuş.

Cezayir basınında çıkan haberlere göre pandemi sırasındaki ücreti almadığı alamadığı Feghouli bizi FİFA'ya şikayet etmiş. Hatta başkana da indirimi kabul etmiyorum diye mesaj atmış.

Eğer Babel'i satamazsak karşılıklı anlaşma ile sözleşmesini fesh edebilirmişiz.

Monacolu Keita Balde bize önerilmiş

Şahsen Ekiciyi isterim. Maç başı ücrete gelsin. Sana maç alabilecek bir oyuncu. 1-2 maç alsa (Sinan Gümüş etkisi) bile etkisi olur. Serbest atışlardaki sıkıntımızı düşünürsek

Bugün öğlen vakitlerinde bir tane defansif orta saha bir tane de box to box oyuncu için girişimlerde bulunmadığımız haberi paylaşılacağını düşünüyorum , beklemedeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri