Belhandanın aldığı villanın yanında bir villa vermicez mi extra?ekici'nin maaşı 1m euro + maç başı 30bin euro
Belhandanın aldığı villanın yanında bir villa vermicez mi extra?ekici'nin maaşı 1m euro + maç başı 30bin euro
bu mallar kendileri gs 1 adım önde 2 adım önde mensahı kavradılar diyip bizi gaza getiriyorlardı şerefsizler şimdi başka götlükler peşindelerTaner karaman: gs kendisine tanınan sürede resmi teklifi yapmadı. Bjknin teklifinden 2 gün sonra mensahın cep telefonuna teklif mesajı atmışlar
Abv senin gibi yönetimin. Kulübü her gün daha fazla rezil ediyorsunuz. Defolun gidin
Önce kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar, sonra bakıyolar başka takım teklif yapmış ne hint kalıyor ne kumaş devamı yusuf yusuf. Beceriksiz yönetimTaner karaman: gs kendisine tanınan sürede resmi teklifi yapmadı. Bjknin teklifinden 2 gün sonra mensahın cep telefonuna teklif mesajı atmışlar
Abv senin gibi yönetimin. Kulübü her gün daha fazla rezil ediyorsunuz. Defolun gidin
sen kimsin ya karkter tanrısı mıBen mensahın alınmamasına takılmıyorum. Mert hakana karakterden laf çakıp gidip de kendin direk mensaha teklif yapamazsın. Önce kulübüyle görüşürsün. Karakter karakter deyip karaktesizliği kendin yapamazsın!!!
Kardesim yukardan birisi hocaya dayacak diyecek kardesim bu oyunun adi futbol, ayakla oynanir. Buyuk takim zihniyeti nedir ne degildir anlatacak. Sistem bu dur anlatacak. Hocada he ok anladim dedigi andada yonetimde transfer secenekleri gosterecek bak kardesim scout burosu sunlari sunlari anlatiyo datalar soyle
Hoca o oyuncularin arasindan oyuncu sececek.
Simdi ki transferlerimiz hepsi evlat transferleri arda, fatih
Emre k ok omar ok
Mehmet ekici ne
Hoca istiyormus... hoca seyde isteyebilir yonetkm onuda mi ayarlasin
Hala sağlam yedek diyorsunuz, takıma 3 tane 11 oynayacak orta saha oyuncusu lazım alooooo.Maç başı Ekici gelecekse on numara olur. Gayet sağlam yedek olur.
Nam-ı değer sakatların efendisi
Ne sevinci bu. Ne zaman gol attı ki Lemina.
Kim dedi sermaye arttırımını? Öyle bir bildirim yapılmadı.Sermaye artırımı olacakmış umarım o paralar rizeli ve adanalı nın eline geçmez özellikle rivadan gelecekler terime meze olmaz umarım, çöp aşığı bitirim ikili bu elemanlara dur diyen başka bir yönetici de yok apo ve yusuf un isimleri var sürekli
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi