GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 301

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
301/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taner karaman: gs kendisine tanınan sürede resmi teklifi yapmadı. Bjknin teklifinden 2 gün sonra mensahın cep telefonuna teklif mesajı atmışlar

Abv senin gibi yönetimin. Kulübü her gün daha fazla rezil ediyorsunuz. Defolun gidin
bu mallar kendileri gs 1 adım önde 2 adım önde mensahı kavradılar diyip bizi gaza getiriyorlardı şerefsizler şimdi başka götlükler peşindeler

Taner karaman: gs kendisine tanınan sürede resmi teklifi yapmadı. Bjknin teklifinden 2 gün sonra mensahın cep telefonuna teklif mesajı atmışlar

Abv senin gibi yönetimin. Kulübü her gün daha fazla rezil ediyorsunuz. Defolun gidin
Önce kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyolar, sonra bakıyolar başka takım teklif yapmış ne hint kalıyor ne kumaş devamı yusuf yusuf. Beceriksiz yönetim

Gençlere önem verelim deyip son iki maçta belhanda ile oynayan hocam Atalay babacan Süleyman lus a şans vermeyen hocam taylani genç görüp oynatmayan hata yaptık deyip aynı hataları yapan hocam değişiklik için dk 65 lere kadar bekleyip dün manchsster taraftarı gibi bizi çıldırtan hocam gemi limana yanaştı mı ?

Kardesim yukardan birisi hocaya dayacak diyecek kardesim bu oyunun adi futbol, ayakla oynanir. Buyuk takim zihniyeti nedir ne degildir anlatacak. Sistem bu dur anlatacak. Hocada he ok anladim dedigi andada yonetimde transfer secenekleri gosterecek bak kardesim scout burosu sunlari sunlari anlatiyo datalar soyle
Hoca o oyuncularin arasindan oyuncu sececek.

Simdi ki transferlerimiz hepsi evlat transferleri arda, fatih

Emre k ok omar ok
Mehmet ekici ne

Hoca istiyormus... hoca seyde isteyebilir yonetkm onuda mi ayarlasin

Kralemina
images (2).jpeg

Mehmet Ekici maç başı felan ok diyelim de. Maç başı anlaşma olmayacağına burda her üye biliyordur herhalde. Medyadan bu haberleri verip yavaş yavaş taraftarı alıştırıyorlar. Sonra 4-6 Milyom TL patlıyor.

4 Milyon TL incoming.

Sermaye artırımı olacakmış umarım o paralar rizeli ve adanalı nın eline geçmez özellikle rivadan gelecekler terime meze olmaz umarım, çöp aşığı bitirim ikili bu elemanlara dur diyen başka bir yönetici de yok apo ve yusuf un isimleri var sürekli

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim dedi sermaye arttırımını? Öyle bir bildirim yapılmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt