GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 309

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
309/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah olmayinca Lemina ya donülmüş. Boşa kıvırmasınlar. Başkan dıyor bizim istediğimiz oyuncu yok bizi isteyenler var. Değişik transfer politikası.
teklif yapılmamış,mensah mesaj atıp,aramış bizimkileri.baskan yalan söyleyecek biri degil.taner karaman denen yalancı herife ve bjk medyasına inanacak degiliz

2019/2020 Transfer Döneminde gelenler:
Falcao
Lemina
Seri
Babel
Nzonzi
Andone
Onyekuru
Emre Mor
Luyindama (bonservisi alındı)
Saracchi

Yerlileri saymıyorum.

Yönetimin transferleri gerçekten iyiydi. Satış konusunda basiretsizlik kısmına katılıyorum.

Mensah olmayinca Lemina ya donülmüş. Boşa kıvırmasınlar. Başkan dıyor bizim istediğimiz oyuncu yok bizi isteyenler var. Değişik transfer politikası.
Benim anlamadığım olay şu Mert Hakan olmayınca Mensah'a o olmayınca Lemina'ya dönüyoruz üçü de birbirinden alakasız bağımsız oyuncular hatta Mensah ofansif orta saha Lemina defansif orta saha o kadar alakasız oyuncular

Neden bu kadar saçma sapan işler peşinde koşuyoruz çok merak ediyorum

Lemina transferini bir nebze anlayabiliyorum ancak Ekici doğruysa gerçekten saçmalık olur. Altyapımızda olan herhangi bir oyuncunun Ekici’den daha formda ve devamlılık açısından Ekici’den daha iyi olduğu bir gerçek şu an.

2019/2020 Transfer Döneminde gelenler:
Falcao
Lemina
Seri
Babel
Nzonzi
Andone
Onyekuru
Emre Mor
Luyindama (bonservisi alındı)
Saracchi

Yerlileri saymıyorum.

Yönetimin transferleri gerçekten iyiydi. Satış konusunda basiretsizlik kısmına katılıyorum.
Bunlar menajerler araciligi ile yonetime gelen ve teknik ekibin onayladigi isimler dgl mi rts. Bazilari da direkt teknik ekip istekleri dogrultusunda yapildi.

Yonetim getirip dayatmadi yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt