Başkan Mustafa Cengiz: "Yeni sezonda maçlar belli bir oranda seyircili oynanacak."
teklif yapılmamış,mensah mesaj atıp,aramış bizimkileri.baskan yalan söyleyecek biri degil.taner karaman denen yalancı herife ve bjk medyasına inanacak degilizMensah olmayinca Lemina ya donülmüş. Boşa kıvırmasınlar. Başkan dıyor bizim istediğimiz oyuncu yok bizi isteyenler var. Değişik transfer politikası.
NagatomoMustafa Cengiz: "Maaş konusunda zorluk çıkaran dört futbolcunun ikisi bizde değil şu an."
Mariano + x kim?
Belhanda + fegh burda
Benim anlamadığım olay şu Mert Hakan olmayınca Mensah'a o olmayınca Lemina'ya dönüyoruz üçü de birbirinden alakasız bağımsız oyuncular hatta Mensah ofansif orta saha Lemina defansif orta saha o kadar alakasız oyuncularMensah olmayinca Lemina ya donülmüş. Boşa kıvırmasınlar. Başkan dıyor bizim istediğimiz oyuncu yok bizi isteyenler var. Değişik transfer politikası.
lemina gelirse oynadigi maclari izlemicemSezon içinde bolca göreceğimiz ortasaha
donk/lemina
Belhanda-ömer
Fazla oynayamaz zaten donkla idare etmeye çalışırızlemina gelirse oynadigi maclari izlemicem
![]()
![]()
Bunlar menajerler araciligi ile yonetime gelen ve teknik ekibin onayladigi isimler dgl mi rts. Bazilari da direkt teknik ekip istekleri dogrultusunda yapildi.2019/2020 Transfer Döneminde gelenler:
Falcao
Lemina
Seri
Babel
Nzonzi
Andone
Onyekuru
Emre Mor
Luyindama (bonservisi alındı)
Saracchi
Yerlileri saymıyorum.
Yönetimin transferleri gerçekten iyiydi. Satış konusunda basiretsizlik kısmına katılıyorum.