GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 312

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
312/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Lemina teknik kadro tarafından istendi. Önceki toplantıda gündemde değildi diye 'düşünmüyoruz' demiştim, şu anda gündemimizde."

Eren ve Serdar sakatliklari yuzunden sutlanmadi mi? Hani Fatih Terim'in oldugun yerde adalet de vardi? Adam gecen sezon 15 mac kacirmis, oynadigi ilk maclarda g*tunu tutup sakatlandim diyerek oyundan cikmis, saha yerine sosyal medyada konusmayi tercih eden oyuncu ile mi lige baslayacagiz? Bir de Seri'yi alin tam olsun. Lemina-Seri-Arda orta sahasi: dikine gitmez, top surmez, 2. bolgeden 3. bolgeye top tasiyamaz, gol atamaz, sut cekemez, hareketsiz bir orta saha ama sirf ucretinde indirim yaptigi icin Lemina yine "gundemimizde" ha? Sagda da Feghouli, solda Babel, forvette Falcao, artik Fatih hoca kenardan oyuna girip defans arkasina kosu yapar, Riera kanattan pozisyon yaratir, Umit Davala orta sahada top surer.

Scout ekibini de kovun gitsin gereksiz yere masraf olmasin Seri, Nzonzi, Lemina, Andone, Babel, Feghouli, Gomis, Belhanda, bu isimleri ben de oneririm.

Fatih
Luyindama-Donk-Marcao​

—————— Lemina
Omar. Arda/Ekici-Belhanda/feg Saracchi

———— Oğulcan-Falcao/diagne

herhalde şöyle saçma sapan bir düzen hedefliyoruz.

kanat yok takımda. Yine rakibi açmakta muazzam derecede zorlanan bir takım geliyor

Fatih
Luyindama-Donk-Marcao​

—————— Lemina
Omar. Arda/Ekici-Belhanda/feg Saracchi

———— Oğulcan-Falcao/diagne

herhalde şöyle saçma sapan bir düzen hedefliyoruz.

kanat yok takımda. Yine rakibi açmakta muazzam derecede zorlanan bir takım geliyor
1 tane daha stoper almadan bu sistemi oynamamıza imkan yok Donk'u düğünümde bile oynatmam bu saatten sonra

Mustafa Cengiz: "Lemina teknik kadro tarafından istendi. Önceki toplantıda gündemde değildi diye 'düşünmüyoruz' demiştim, şu anda gündemimizde."

Eren ve Serdar sakatliklari yuzunden sutlanmadi mi? Hani Fatih Terim'in oldugun yerde adalet de vardi? Adam gecen sezon 15 mac kacirmis, oynadigi ilk maclarda g*tunu tutup sakatlandim diyerek oyundan cikmis, saha yerine sosyal medyada konusmayi tercih eden oyuncu ile mi lige baslayacagiz? Bir de Seri'yi alin tam olsun. Lemina-Seri-Arda orta sahasi: dikine gitmez, top surmez, 2. bolgeden 3. bolgeye top tasiyamaz, gol atamaz, sut cekemez, hareketsiz bir orta saha ama sirf ucretinde indirim yaptigi icin Lemina yine "gundemimizde" ha? Sagda da Feghouli, solda Babel, forvette Falcao, artik Fatih hoca kenardan oyuna girip defans arkasina kosu yapar, Riera kanattan pozisyon yaratir, Umit Davala orta sahada top surer.

Scout ekibini de kovun gitsin gereksiz yere masraf olmasin Seri, Nzonzi, Lemina, Andone, Babel, Feghouli, Gomis, Belhanda, bu isimleri ben de oneririm.
Sakatım diyip Maldivlere tatile gidersen normal olarak şutlanırsın. Lemina sakatım diyip tatile çıksaydı o da şutlandırdı. İki konu birbirinden alakasız.

Onun için de sakatım diyip maçlara çıkmadığı söylenildi. Ayrıca sakat oyuncular şutlanıyor mantığı ile hareket edilseydi Emre Akbaba da şutlanırdı ya da diğer oyuncular. Fatih hoca çalışma ahlakları bize uymuyor demişti. Konu sakatlık değil yani.
Emre Akbaba Fatih hoca doneminde 4 milyon karsiliginda transfer edilmis bir oyuncu niye gondersin?

15 mac kacirmis bir oyuncu ile yola cikilir mi peki?

Sakatliktan ziyade eren derbiye son anda cikmamisti birde boyle cl maci vardi
Serdar ise tatil mevzusu sakatligindan daha buyuk problem olmustu reis.

Gunaydın

gece yogun gectı raporlardan malum uyeler kavga ettı

yenı uyanabıldık mod kadrosu olarak yorgunuz

bugun ıznınızı ıstıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt