Murat Kalkan
Parçalı Üye
omar ne oldu bu arada
Başkan Nevzat'a cevap vermedi Kaan Ayhan konusunda
saat kaçta dedi bunu acabaNevzat Dindar: Başkanım Kaan Ayhan ile ilgi bla bla bla...Para mı yetmedi bla bla bla... Ne oldu bla bla bla.. (yaklaşık 1 dakika)
Başkan: Ya bi s.ktir.. Başka sorusu olan?
1 tane daha stoper almadan bu sistemi oynamamıza imkan yok Donk'u düğünümde bile oynatmam bu saatten sonraFatih
Luyindama-Donk-Marcao
—————— Lemina
Omar. Arda/Ekici-Belhanda/feg Saracchi
———— Oğulcan-Falcao/diagne
herhalde şöyle saçma sapan bir düzen hedefliyoruz.
kanat yok takımda. Yine rakibi açmakta muazzam derecede zorlanan bir takım geliyor
Sakatım diyip Maldivlere tatile gidersen normal olarak şutlanırsın. Lemina sakatım diyip tatile çıksaydı o da şutlandırdı. İki konu birbirinden alakasız.Mustafa Cengiz: "Lemina teknik kadro tarafından istendi. Önceki toplantıda gündemde değildi diye 'düşünmüyoruz' demiştim, şu anda gündemimizde."
Eren ve Serdar sakatliklari yuzunden sutlanmadi mi? Hani Fatih Terim'in oldugun yerde adalet de vardi? Adam gecen sezon 15 mac kacirmis, oynadigi ilk maclarda g*tunu tutup sakatlandim diyerek oyundan cikmis, saha yerine sosyal medyada konusmayi tercih eden oyuncu ile mi lige baslayacagiz? Bir de Seri'yi alin tam olsun. Lemina-Seri-Arda orta sahasi: dikine gitmez, top surmez, 2. bolgeden 3. bolgeye top tasiyamaz, gol atamaz, sut cekemez, hareketsiz bir orta saha ama sirf ucretinde indirim yaptigi icin Lemina yine "gundemimizde" ha? Sagda da Feghouli, solda Babel, forvette Falcao, artik Fatih hoca kenardan oyuna girip defans arkasina kosu yapar, Riera kanattan pozisyon yaratir, Umit Davala orta sahada top surer.
Scout ekibini de kovun gitsin gereksiz yere masraf olmasin Seri, Nzonzi, Lemina, Andone, Babel, Feghouli, Gomis, Belhanda, bu isimleri ben de oneririm.
Alacaklar gibi gözükmüyor. Lig başlar 2. haftasına falan semih kaya gelir1 tane daha stoper almadan bu sistemi oynamamıza imkan yok Donk'u düğünümde bile oynatmam bu saatten sonra
Eren Derdiyok da mi tatile gitti?Sakatım diyip Maldivlere tatile gidersen normal olarak şutlanırsın. Lemina sakatım diyip tatile çıksaydı o da şutlandırdı. İki konu birbirinden alakasız.
Onun için de sakatım diyip maçlara çıkmadığı söylenildi. Ayrıca sakat oyuncular şutlanıyor mantığı ile hareket edilseydi Emre Akbaba da şutlanırdı ya da diğer oyuncular. Fatih hoca çalışma ahlakları bize uymuyor demişti. Konu sakatlık değil yani.Eren Derdiyok da mi tatile gitti?
Emre Akbaba Fatih hoca doneminde 4 milyon karsiliginda transfer edilmis bir oyuncu niye gondersin?Onun için de sakatım diyip maçlara çıkmadığı söylenildi. Ayrıca sakat oyuncular şutlanıyor mantığı ile hareket edilseydi Emre Akbaba da şutlanırdı ya da diğer oyuncular. Fatih hoca çalışma ahlakları bize uymuyor demişti. Konu sakatlık değil yani.
Tek iyi yerimiz defans bölgesi. Oraya da yine sakatlık uğrarsa geçmiş olsun alternatifin a sı yok takımdaFatih
Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi
Lemina
Feghouli - Seri - Arda - Babel
Falcao
11'e bak be gelecek sezonu 4 gozle bekliyorum
Anlı şanlı kulübümüzün binasının fotosunu gönderebilirim. Yıllar yıllar önce antrenman için kullanan ufacık çukur sahanın fotosu da bonusFm deki basarilarim gun gectikce taraftar kazandiriyor. Oyle gidip gladbah duzeldolmf falan yonetmiyouz turk futboluna hizmet ediyorum resmen burada. bos oyun oynamıyorum yani @Can Karabacak
eren febe maçında ısınırken kasigim attı diye bizi sattı bizde sektör çektikEren Derdiyok da mi tatile gitti?
Sakatliktan ziyade eren derbiye son anda cikmamisti birde boyle cl maci vardiMustafa Cengiz: "Lemina teknik kadro tarafından istendi. Önceki toplantıda gündemde değildi diye 'düşünmüyoruz' demiştim, şu anda gündemimizde."
Eren ve Serdar sakatliklari yuzunden sutlanmadi mi? Hani Fatih Terim'in oldugun yerde adalet de vardi? Adam gecen sezon 15 mac kacirmis, oynadigi ilk maclarda g*tunu tutup sakatlandim diyerek oyundan cikmis, saha yerine sosyal medyada konusmayi tercih eden oyuncu ile mi lige baslayacagiz? Bir de Seri'yi alin tam olsun. Lemina-Seri-Arda orta sahasi: dikine gitmez, top surmez, 2. bolgeden 3. bolgeye top tasiyamaz, gol atamaz, sut cekemez, hareketsiz bir orta saha ama sirf ucretinde indirim yaptigi icin Lemina yine "gundemimizde" ha? Sagda da Feghouli, solda Babel, forvette Falcao, artik Fatih hoca kenardan oyuna girip defans arkasina kosu yapar, Riera kanattan pozisyon yaratir, Umit Davala orta sahada top surer.
Scout ekibini de kovun gitsin gereksiz yere masraf olmasin Seri, Nzonzi, Lemina, Andone, Babel, Feghouli, Gomis, Belhanda, bu isimleri ben de oneririm.